Πάρνηθα: Επιτέθηκαν σε ομάδα εθελοντών – Τους ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν άγρια

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν ομάδα εθελοντών στην Πάρνηθα δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών με μαχαίρια.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, την Παρασκευή αποφάσισαν να βοηθήσουν την δράση της οργάνωσης VA Saving his Hood μαζεύοντας πολλά σκουπίδια από την Δυτική Πάρνηθα. Η δράση επρόκειτο να συνεχίσει και την επόμενη ημέρα και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα

εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής. 

Περίπου στη 01:30, δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασε στο σημείο. Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν του κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν ρωτώντας «Από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι». Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό φάνηκαν να φεύγουν φιλικά. Μετά από 10 λεπτά όμως, επέστρεψαν με αυτοκίνητα και όπως λέει ένα από τα θύματα της επίθεσης φώναζαν «Κάναμε Comeback».

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος», λέει θύμα της επίθεσης και συμπληρώνει πως πριν καλά-καλά προλάβουν να αντιδράσουν, είχαν φύγει.

Ένας από τους εθελοντές, τον μαχαίρωσαν 3 φορές στην πλάτη και μια ακόμα στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα του έσπασαν και τη μύτη. Όπως λένε επίσης, πέρασαν τη μισή νύχτα με αγωνία για την τύχη του εθελοντή και φίλη τους με τις πολλαπλές μαχαιριές.

Η ανάρτηση καταλήγει με τον εθελοντή να λέει «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ) ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε».

Η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μολότοφ στο εργοτάξιο του Μετρό στο Γαλάτσι

Ανησυχητική διαπίστωση Λέκκα για την κλιματική αλλαγή: «Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε»

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στα γραφεία του Άρη, στο «Κλ. Βιλεκίδης» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα