Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ του Μπάκιγχαμ αποκαλύπτει τις προτάσεις για το μενού της κηδείας (Video)

Eγινε γνωστός τις τελευταίες ημέρες απότ ςι συνεντεύξεις στα ελληνικά ΜΜΕ για τις γαστρονο9μικές προτιμήσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ, όσο αυτή ζούσε.

Ο Νίκος Κουλούσιας, ο Έλληνας σεφ του Μπάκιγχαμ, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ποια θα είναι η πρόταση για το γεύμα μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δεν είναι υποχρεωτικό το ψάρι

«Κατ’ αρχάς

θα πρέπει να μας πουν εάν θα προκλειται για καθιστό ή για όρθιο σερβίρισμα. Εαν είναι καθιστό, σερβιριστό το γεύμα θα περιλαμβάνει πρώτο πιάτο, κυρίως κλπ» λέει ο σέφ και συμληρώνει: «Δεν είναι υποχρεωτικό να περιλαμβάνει ψάρι – δεν υπάρχει τέτοιο έθιμο εδώ όπως στις κηδείες στην Ελλάδα. Μπορεί λοιπόν να είναι και κρέας, θα περιλαμβάνει σαλάτες και σίγουρα είδη σουπας. Μας ειδοποίησαν ότι θα παραβρεθεί και ο αμερικάνος πρόεδρος, άρα θα πρέπει να προσαρμοσουμε τα φαγητά και στις δικές του προτιμήσεις».

Ο σέφ συμπληρώνει ότι εαν το μενού είναι όρθιο «θα περιλαμβάνει ποικιλία από μικρές μπουκίτσες απο εκλεπτυσμένες γεύσεις, οι οποίες θα προσφέρονται στους καλεσμένους από σερβιτόρους».

Δεν θα υπάρουν κόλλυβα

Ο Νικος Κουλούσιας ανέφερε, τέλος, ότι στη Βρετανία δεν υπάρχουν κόλλυβα άρα δεν θα προσφερθούν, και ότι η Βασίλισσα είχε προβλέψει για όλα εκτός απο το μενού της κηδείας της.

Διαβάστε επίσης

Ρωσία: Μυστηριώδης θάνατος του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Πράβντα και συμμάχου του Πούτιν (Video)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φρουρός λιποθύμησε δίπλα από το φέρετρο! (video)

R. Kelly: Νέα καταδίκη του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Keywords
Τυχαία Θέματα