Βασιλική Τρουφάκου: «Ο μισογυνισμός υπάρχει παντού» (Video)

Για τη σχέση της με τα αδέρφια της, τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά μίλησε Βασιλική Τρουφάκου.

Για τα αδέρφια της, την απώλεια του πατέρα της και τον μισογυνισμό στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου, ως

Καλεσμένη στο «Night Out», η ηθοποιός τόνισε ότι το πέρασμα των χρόνου αν και την αγχώνει. έχει και την καλή του πλευρά, οπότε προσπαθεί πάντα να σκέφτεται θετικά.

«Με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. Ξέρω

όμως ότι με περιμένουν και άλλα πράγματα μεγαλώνοντας, μου ανοίγουν κι άλλοι ρόλοι. Έχει και τα καλά του το να μεγαλώνεις λίγο» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδερφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδερφός όμως έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου» είπε στη συνέχεια για τη σχέση της με τα αδέρφια της, ενώ αναφερόμενη στον θάναο του πατέρα της τόνισε:

«Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλασικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια του».

Τέλος, η Βασιλική Τρουφάκου αναφέρθηκε στον μισογυνισμό ο οποίος θεωρεί ότι υπάρχει έντονα τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και στη δουλειά της.

«Αυτό με την ομορφιά δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες. Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό… Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες… Έχω βρει τον μπελά μου γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά αλλά εντάξει… » δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη στη Δήμητρα Ματσούκα (Video)

Λάκης Λαζόπουλος και Χάρης Τζωρτζάκης μιλούν για το θέατρο, τη σάτιρα και την πολιτική! (Video)

Ένοχος ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση στην πρώην σύντροφό του μέσα σε αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη

Keywords
Τυχαία Θέματα