Μαρινάκης: Θα διαγραφεί όποιος βουλευτής δεν ψηφίσει την τροπολογία για τους μετανάστες – Δεν είναι πρόβλημα η τοποθέτηση Σαμαρά (video)

«Δεν είναι πρόβλημα για την κυβέρνηση η τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με την επίμαχη τροπολογία» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ καθιστώντας ωστόσο σαφές ότι όποιος άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν τη ψηφίσει, θα διαγραφεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά για όποιον καταψηφίσει «οι συνέπειες είναι αυτονόητες όπως προβλέπεται διαχρονικά σε περπτώσεις κομματικής πειθαρχίας».

Σε ερώτηση

τι θα σημαίνει τυχόν καταψήφιση από εκείνον της ρύθμισης, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ότι «θα είναι μια έκφραση πρώην πρωθυπουργού» συμπληρώνοντας ότι« πριν από λίγα 24ωρα είχαμε την ψήφιση του προϋπολογισμού που είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»

«Το σημαντικό είναι η ψήφιση της τροπολογίας» σημείωσε και διευκρίνισε ότι ο νόμος «δίνει άδεια διαμονής για εργασία, δεν παραπέμπει σε δικαίωμα παραμονής και αφορά μόνο 30.000 ανθρώπους». Σημείωσε επίσης, πως δεν πρόκειται για ρύθμιση που θα διαρκέσει διηνεκές: «Όσο υφίστανται η άδεια εργασίας υφίστανται και η άδεια παραμονής», πρόσθεσε.

«Τι είναι πιο ασφαλές για τη χώρα, να υπάρχουν για 7 χρόνια άνθρωποι που δεν είναι καταγεγραμμένοι ή να γνωρίζουμε ποιοι είναι και πού δουλεύουν» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στο ερώτημα, γιατί αντιδρά ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να είναι ερμηνευτής ενός πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού.

Μάλιστα, στην περίπτωση που ένας βουλευτής του κόμματος δεν ψηφίσει τη σχετική τροπολογία κατέστησε σαφές ότι είναι αυτονόητες οι συνέπειες στην κομματική πειθαρχία, διευκρινίζοντας ότι θα διαγραφούν όσοι δεν την ψηφίσουν.

«Η μεταναστευτική πολιτική της χώρας έχει κριθεί, καθώς έχουν μειωθεί κατά 85% οι ροές και ο χρόνος αναμονής για άσυλο από δύο έτη έχει πάει στους δύο μήνες ενώ οι εκκρεμείς αιτήσεις μειώθηκαν κατά 90%», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραγκούνης: «Διαφωνώ με την τροπολογία για τους μετανάστες, αλλά θα την ψηφίσω» (Video)

ΠΑΣΟΚ: Στα ύψη η σύγκρουση για την χρεοκοπία της Ελλάδας και τον Κώστα Καραμανλή

Η κυβέρνηση… απομονώνει τον Σαμαρά και στέλνει «μήνυμα» στους διαφωνούντες της Κ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα