Βάσεις 2021: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση – «Ακόμη και σήμερα»

Τέλος μπαίνει στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων των Πανελληνίων, καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, είναι πιθανό οι βάσεις εισαγωγής να ανακοινωθούν σήμερα, Παρασκευή, έως

τις 11 το πρωί.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν είτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, είτε στο Λύκειό τους.

Όπως αναφέρθηκε στη δημόσια τηλεόραση -για πρώτη φορά οι υποψήφιοι θα μάθουν με SMS πού θα περάσουν- το Υπουργείο Παιδείας δεν εξέδωσε δελτίο Τύπου για το πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, λόγω τεχνικού προβλήματος. Τελικά, όμως, αυτό φαίνεται ότι αντιμετωπίστηκε και δεν είναι απίθανη η ανακοίνωση των βάσεων εντός της ημέρας.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, είπε στον ΣΚΑΪ ότι οι βάσεις για το 2021 θα ανακοινωθούν «πάρα πολύ σύντομα, πιθανόν και σήμερα». Πρόσθεσε ακόμη ότι «για λόγους ασφάλειας των δεδομένων στο Υπουργείο Παιδείας επιτρέψτε μου να μην είμαι πιο συγκεκριμένος, είναι πάρα πάρα πολύ σύντομα».

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Συνελήφθη ο πλοίαρχος του Sifnos Jet για μεταφορά υπεράριθμων επιβατών

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Ρουβίκωνας: Μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάσεις 2021, Αντίστροφη, – Ακόμη,vaseis 2021, antistrofi, – akomi