Βαρκελώνη κορωνοϊός: Έφοδος της αστυνομίας σε sex shop – Γινόταν όργιο με 61 άτομα

Τα τζάμια της βιτρίνας του sex shop «Snow Dreams» στην περιοχή Eixample Βαρκελώνης ήταν φιμέ και από μέσα είχαν κλείσει και τις περσίδες. Τίποτε δεν φανέρωνε ότι μέσα στο κατάστημα γινόταν ένα όργιο με τη συμμετοχή 61 ατόμων.

Μάλιστα όταν η δημοτική αστυνομία της πόλης έκανε κινηματογραφική έφοδο και συνέλαβε τους… συμμετέχοντες εκείνοι για να μπουν στις κλούβες έβαλαν πρόχειρα επάνω τους ότι ρούχα και εσώρουχα βρήκαν από το κατάστημα.

Το sex shop ήταν πλήρως εξοπλισμένο με δωμάτια και χώρους για ομαδικό σεξ αλλά και πορνογραφικές συνεδρίες. Σε κάθε δωμάτιο οι αστυνομικοί της Guardia Urbana ξετρύπωναν «λαγό».

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους ιδιοκτήτες του sex shop ήταν πολλές ανάμεσα τους και η μη χρήση μάσκας σε κλειστό χώρο. Εντόπισαν επίσης και άλλες 9 διοικητικές και υγειονομικές παραβάσεις.

Ένας από τους συμμετέχοντες βρέθηκε να κατέχει μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Πάντως στην ιστοσελίδα του καταστήματος εξακολουθούν να διαφημίζονται ορισμένες δραστηριότητες ομαδικού σεξ ή όργια με αγνώστους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα