Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έχασα τη μάνα μου από ιατρικό λάθος, έχω κινηθεί νομικά (Video)

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του αλλά και την απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, επισημαίνοντας ότι την έχασε εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός ενημέρωσε ότι έχει, ήδη, κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατό της, όπως τόνισε.

«Πριν από δυο χρόνια έχασα την μητέρα μου και μου στοίχισε. Ήταν ιατρικό λάθος. Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατό της» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς, αν και πολλές φορές λίγο εκνευριστικός, γιατί δεν τους κάνω όλα τα χατίρια.

Επειδή είμαι συνέχεια με τα παιδιά, οι διαμάχες μας με τη σύζυγό μου είναι απίστευτες. Είμαι ιδιαίτερα βοηθητικός στο μεγάλωμα των παιδιών μου, θέλω να ανακατεύομαι σε όλα. Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με την γυναίκα μου, όχι μόνο έξω, αλλά και σε όλα τα μέρη του σπιτιού.

Με τη γυναίκα μου μιλάμε με μηνύματα, μας αρέσει να παίζουμε. Επειδή κάνεις παιδιά δεν σημαίνει ότι χάνεις τη μαγεία της πρώτης γνωριμίας με τη σύντροφό σου. Με την Σύλβια έχουμε 18 χρονιά διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μας εμποδίζει. Έβγαινα με μία γυναίκα δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν μου αρέσει να με ακουμπάει κάποιος που δεν με γνωρίζει» (Video)

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης – Η αναγγελία του γάμου τους (Video)

Μοθωναίος για τροχαίο: «Μου στοίχισε για πολλά χρόνια την υγεία και τη λειτουργικότητά μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα