Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού (Photo)

Δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες πραγματοποίησαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, διαψεύδοντας -με αυτόν τον τρόπο- τις φήμες των τελευταίων ημερών που τους θέλουν να οδεύουν προς το διαζύγιο.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, φορώντας τις βέρες τους. Παρόλο που έφτασαν χωριστά, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ μαζί τους ήταν τα παιδιά τους και η πρώην σύζυγος του Μπεν

Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Σημειώνεται πως δυο μέρες πριν, ο Άφλεκ εθεάθη να κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα του «φουντώνοντας» τις φήμες για χωρισμό.

Τα σενάρια για χωρισμό ξεκίνησαν ύστερα από δημοσίευμα που υποστήριζε ότι Άφλεκ και Λόπεζ δεν ζουν πια μαζί, με τον ηθοποιό να έχει, ήδη, μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Jennifer Lopez and Ben Affleck flash massive smiles as they put on united front leaving LA event together after arriving separately https://t.co/PN2CNZ1VZ0

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 20, 2024

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ» – «Tα παιδιά μου κάνουν γυμνισμό με αθωότητα» (Video)

Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο» – «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά στην τσέπη μου για μέρες» (Video)

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα «Όσκαρ της Μόδας» (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ, Ποζάρουν, Photo,tzenifer lopez – ben aflek, pozaroun, Photo