Τσιτσιπάς: Τον ειρωνεύτηκε ξανά ο Μάρεϊ – «Θέλει διπλάσιο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα απ’ ότι ο Τζεφ Μπέζος στο Διάστημα»

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Άντι Μάρεϊ φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια. Για δεύτερη φορά σε μια μέρα ο Σκωτσέζος τενίστας – και άλλοτε Νο 1 της παγκόσμια κατάταξης – επιτέθηκε στον Στέφανο με αφορμή τα μεγάλα διαλείμματα που κάνει στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα .


Αρχικά στη σύνεντευξη τύπου μετά την ήττα του είπε: «έχασα τον σεβασμό μου προς τον Τσιτσιπά» επειδή εικάζεται από τους αντιπάλους του πως ο Στέφανος παίρνει τα διαλείμματα που επιτρέπονται στο τένις και πάει στα αποδυτήρια όπου και συνομιλεί με τον πατέρα και προπονητή του από

το κινητό, κάτι που απαγορεύεται στο άθλημα.
Τα διαλείμματα λέγονται toilet break και μπορεί κάθε παίκτης να πάρει 1 όταν είναι στα 3 σετ και 2 όταν το παιχνίδι φτάσει στα 5.

Fact of the day. It takes Stefanos Tsitipas twice as long to go the bathroom as it takes Jeff Bazos to fly into space. Interesting.

— Andy Murray (@andy_murray) August 31, 2021


Ο Τσιτσιπάς μπορεί να είναι τυπικός στους χρόνους του μέσα στα αποδυτήρια και να κάθεται όσο προβλέπουν οι κανονισμοί, αλλά οι αντίπαλοι του εκνευρίζονται. Ο Μάρεϊ λοιπόν έκανε μια ανάρτηση μετά την πρωινή του κόντρα και έγραψε ειρωνικά: «Το γεγονός της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται διπλάσιο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα απ’ ό,τι ο Τζεφ Μπέζος για να πετάξει στο Διάστημα. Ενδιαφέρον» ενώ στην ανάρτηση του είχε ανεβάσει και μια λεκάνη μαζί με ένα πύραυλο.

Βέβαια ο Μάρεϊ έλαβε για την ανάρτηση του μια πληρωμέη απάντηση από κάποιον φίλο του τένις: “Ποιός μιλάει; Ο άνθρωπος που είχε παραδεχτεί ότι έπαιρνε toilet break για να σπάσει το ρυθμό του Τζόκοβιτς όταν έπαιζαν αντίπαλοι”

Who's talking? The guy that explicitly admitted that he went to the bathroom to stop Djokovic's momentum, who had just won two sets IN A ROW, and get his shit together. pic.twitter.com/9wkyFZiKXj

— Kumbaya Stan Van Gundy (@JoohnSn) August 31, 2021

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός ανατροπών – Πλήγμα το «ναυάγιο» με Αποστολάκη

Κουμουνδούρου: Η ακύρωση του υπουργείου για την κλιματική κρίση, επιβεβαιώνει τον τακτικισμό Μητσοτάκη

Ανασχηματισμός: Επιλογές «στο πόδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα