Τσίπρας για Offshore: Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια - Δεν είναι δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers

Μόνο με υπερβολές μπορείς να απαντήσεις στη λάσπη και τη χυδαιότηταΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ «το έβαλε στα πόδια είτε γιατί συνειδητοποίησε ότι θα έχει απώλειες στην ονομαστική ψηφοφορία, είτε γιατί τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία των 60 ημερών για τη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο ξένων εταιρειών», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

στη συζήτηση στη Βουλή για τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε offshore εταιρείες, και τόνισε:

«Εμάς δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers, εμείς είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό και δίνουμε τον αγώνα για την κάθαρση».

Ο πολιτικός λόγος και όλες οι πολιτικές πρωτοβουλίες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι βασισμένος στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της διαπλοκής και του κίτρινου τύπου, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της τροπολογίας για τις offshore.

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «δεν θα κουραστώ να μιλώ για ογκώδες στρατηγικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Φέρνουμε μια βελτιστοποίηση της προηγούμενης ρύθμισης, ίσως κάποιοι πουν ότι αυτό γίνεται με υπερβολικό τρόπο, όμως μόνο με υπερβολές μπορεί να απαντήσει κανείς στην λάσπη και την χυδαιότητα" τόνισε ο πρωθυπουργός.

offshoreΤσίπραςπαρέμβαση Τσίπρασυζήτηση για offshoreHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα