Τροχαίο στην Κηφισίας: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε το 3χρονο κοριτσάκι και την ηλικιωμένη

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε το 3χρονο κορίτσι και την ηλικιωμένη που το συνόδευε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Κηφισίας. Ο συλληφθέντας οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παίδων».

Ο εισαγγελέας αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε τη σύλληψη

του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Την ίδια ώρα βίντεο-ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης γυναίκας και του τρίχρονου κοριτσιού στη Λεωφόρο Κηφισίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεταικαρέ καρέ η πορεία της μοτοσικλέτας και η στιγμή που χτυπά την ηλικιωμένη γυναίκα και το παιδί στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου.

Το τροχαίο έγινε στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Κηφισίας λίγο πάνω από τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο ρεύμα ανόδου, όταν ένας 35χρονος οδηγός courier παρέσυρε με τη μηχανή του την γιαγιά με τη τρίχρονη εγγονή της.

Το κοριτσάκι και η 65χρονη γυναίκα, οικιακή βοηθός που πρόσεχε το παιδάκι, περνούσαν την Κηφισίας από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών. Αμέσως μετά το περιστατικό η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ενώ το τρίχρονο παιδί στο Παίδων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σημείο δεν υπήρχε διάβαση πεζών ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο 35χρονος οδηγός παραβίασε κάποιο φανάρι ή στοπ. Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στον κεντρικό οδικό άξονα της Αθήνας έκλεισε και διεξαγόταν αποκλειστικά από την δεξιά πλευρά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί τον Μάιο – Σε ποιες περιοχές σημειώθηκε ρεκόρ βροχόπτωσης

Κρήτη: Μεσίτης έβαλε πωλητήριο σε εστιατόριο χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες

Ηράκλειο: Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του ενώ περίμεναν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα