Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του. Πρόκειται για 26χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο 26χρονος που είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε σκοπό να χτυπήσει την 21χρονη φοιτήτρια, ότι δεν έτρεχε με το αυτοκίνητο

που οδηγούσε και ότι έφυγε από το σημείο καθώς φοβήθηκε επειδή είχε ποινικό μητρώο.

Επίσης, αναμένεται να παραδεχθεί ότι ήταν με τη 19χρονη φίλη του που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη και να πει στους αστυνομικούς πως και η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ μετά την παράσυρση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση ότι ο οδηγός είχε ταυτοποιηθεί.

«Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται. Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ντελιβεράς συνήλθε μετά από επτά μήνες σε κώμα – Είχε σοβαρό τροχαίο

Κιβωτός του Κόσμου: «Κοπανούσαν βρέφος στο καπάκι της τουαλέτας» – «Έστελναν παιδιά ως… εργάτες γης στα νησιά» (videos)

Πάτρα: Ξυλοκόπησε την πρώην γυναίκα του έξω από το σχολείο του παιδιού τους – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Θεσσαλονίκη, Παραδόθηκε, 21χρονη,trochaio, thessaloniki, paradothike, 21chroni