H Ελένη Μενεγάκη συναντάει την Ρούλα Κορομηλά – Αύριο η πολυαναμενόμενη συνέντευξη (Video)

Για χρόνια αποτελούσαν το αντίπαλο δέος στην τηλεόραση. Οπου πήγαινε η μία, έφευγε η άλλη. Δεν θα ήταν υπερβολή εαν λέγαμε ότι οι τηλεθεατές είχαν χωριστεί σε δύο μεγάλα ….στρατόπεδα. Στους φαν της Ρούλας και στους φαν της Ελένης.

Τώρα ήρθε η ώρα να συναντηθούν. Οι τηλεπερσόνες που καθιερώθηκαν απο τη διαδοχική παρουσίαση της – θρυλικής – εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινός Καφές» για πρώτη φορά στο ίδιο κανάλι – στο Mega – και εφτασε η στιγμή να τα πουν. Αύριο, Παρασκευή στην εκπομπή

«Ελένη».

«Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση» σημείωσε με θαυμασμό η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. «Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ», πρόσθεσε.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Μία φορά μόνο κατάφερα να δω και να συνομιλήσω με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε: παρουσιάστρια… Μιλάω για την Ρούλα Κορομηλά. Ενώ και οι δύο ήμασταν πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μια φορά καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί και είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, μια εκπομπή που εκείνη ξεκίνησε και ανέδειξε.

Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον ΑΝΤ1. Από τότε την Ρούλα δεν την ξαναείδα…», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Συνεχίζοντας, εκμυστηρεύτηκε: «Δεν είχαμε προσωπική επαφή, δεν είχαμε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Όταν μου είπαν αυτή τη φορά ότι θα βρεθούμε με την Ρούλα, είπα “απίστευτο”. Είπα πώς θα βρεθούνε δύο γυναίκες που η καθεμία έχει κάνει τη διαδρομή της, αλλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ; Πώς θα νιώσουμε όταν καθίσουμε και οι δύο σε ένα καναπέ αλλά δεν έχουμε ξαναπεί άλλη κουβέντα;».

Σημειώνεται ότι η Ελένη Μενεγάκη, αυτη την περιοδο παρουσιάζει την εκπομπή Ελένη στο Mega, ενώ στο ίδιο κανάλι παρουσιάζει ένα σόου κάθε Σαββατόβραδο η Ρούλα Κορομηλά.

Διαβάστε επίσης

Καφετζόπουλος – Κοκκινοπούλου: Kοινή εμφάνιση μετά από χρόνια

Γιώργος Γεροντιδάκης: Γενέθλια με φίλους και τη σύντροφό του Άσπα (Photo)

Νίκος Κοκλώνης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για την «κρατική χρηματοδότηση» της Barking Well

Keywords
Τυχαία Θέματα