Τριήμερο με ανατροπές στην τηλεθέαση – Από τις υψηλότερες αποδόσεις της σεζόν το Mega

Μερίδιο τηλεθέασης από τα υψηλότερα της σεζόν, αν όχι το υψηλότερο έως τώρα, ήταν αυτό που κατάφερε το Mega την Παρασκευή (24/6).

Το κομμάτι που του αναλογεί από την πίτα τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο εντυπωσιακό 19,3% και το οφείλει στις αποδόσεις των προγραμμάτων, καταρχάς της σειράς «Η γη της ελιάς» (έως τέσσερις στους δέκα έφθασαν κάποια στιγμή να παρακολουθούν την πλοκή του επίμαχου επεισοδίου) και της εκπομπής «Φώς στο τούνελ» (στις 02.00 ο δείκτης της Nielsen

προσέγγισε το 35%).

Ο Αlpha αντί να έχει επεισόδιο της σειράς «Σασμός» μετέδωσε την ελληνική κωμωδία «Το ανθρωπάκι» και σε σύγκριση με την ίδια ημέρα και χρονική περίοδο της προπερασμένης Παρασκευής, αυτή τη φορά η τηλεθέαση δεν προσέγγισε το 15% και επηρέασε το μέσο όρο του σταθμού (11,3%).
Το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι κατάφερε να αποσπάσει ο ΑΝΤ1 (12,3%) και ο Σκάι «τερμάτισε» τέταρτος (10,3%) με πέμπτο το Star (9,7%).

Βελτίωση αν και μικρή είχαν στα μερίδια τους ΕΡΤ1 και Open

Το Σάββατο τη μερίδα του λέοντος απέσπασε ο Alpha (13,1%), το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι, από τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, πήρε ο Σκάι (12,1%) και το Mega με απώλεια 7,5% μονάδων, συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα, κατέβαλε την τρίτη θέση.

«Βουτιά», μικρότερη όμως κατέγραψε η Nielsen στην Σαββατιάτικη τηλεθέαση του ΑΝΤ1 (8,9%), όπως επίσης κάτι παρόμοιο συνέβη και με το Star.

Αισθητή αύξηση περίπου κατά 50% εμφάνισε στο μερίδιο του το Open και παρόμοια άνοδο είχε η ΕΡΤ1, η πρωινομεσημεριανή ζώνη της οποία είχε σχετικά καλύτερη απόδοση από εκείνη που είχε καταφέρει στις 18/6.

Την Κυριακή πήρε τη ρεβάνς του ΠΣΚ ο Σκάι με μερίδιο ίδιο ακριβώς με εκείνο που είχε την προπερασμένη Κυριακή (15,3%). Καλύτερη απόδοση είχαν αυτή τη φορά οι εκπομπές «BBQ Stories», «Ο πιο αδύναμος κρίκος» και «Survivor».

Τo Mega είχε μια ανεπαίσθητη άνοδο (+0,3%) σε σχέση με τις 19/6 και συγκριτικά με το Σάββατο ήταν στο -1,5%.

Ο ανταγωνισμός είχε τάσεις καθίζησης γενικώς, σε σχέση και με την προηγούμενη ημέρα αλλά και σε σύγκριση με την προπερασμένη Κυριακή. Διαφοροποιήθηκε το Star (9,3%), αλλά και η ΕΡΤ1 (5,4%).

Διαβάστε επίσης:

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον «Ψηφιακό Μετασχηματισμό Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες, ήταν δεμένοι με χειροπέδες (Video)

Ο Κέβιν Σπέισι «Χωρίς προσωπείο» στο Channel 4 – Ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη υπόθεση βιασμών (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τριήμερο, Mega,triimero, Mega