Τραγικό: δείτε δυο ανήλικα παιδιά να παίζουν με γεμάτο όπλο και να σημαδεύουν το ένα το άλλο (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει δυο μικρά παιδάκια που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 7 χρόνια να παίζουν με ένα γεμάτο όπλο. Το μεγαλύτερο που είναι κοριτσάκι βγάζει τον γεμιστήρα να ελέγχει ότι είναι γεμάτος από σφαίρες, να τον τοποθετεί πάλι και να οπλίζει.

Ο ελεεινός πατέρας όλη αυτή την ώρα βιντεοσκοπεί την κόρη του να γεμίζει και να οπλίζει το πιστόλι και γελάει. Η μικρή η οποία φυσικά δεν έχει επίγνωση του τι κάνει, αφού οπλίζει στρέφει το πιστόλι στο μικρό της αδερφάκι. Ο μικρούλης αρχίζει

να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί «μη με πυροβολήσεις».

Πιάνει το πιστόλι από την κάνη και ξεκινάει ανάμεσα στα δυο παιδάκια μια πάλη με το πιστόλι απασφαλισμένο, γεμάτο και ανάμεσα τους. Κάποια στιγμή η μικρή αποσπά το πιστόλι και αρχίζει να βρίζει και να λέει ότι αυτό δεν δουλεύει. Ο πατέρα της ρωτάει «τι πρόβλημα υπάρχει» και η μικρή προσπαθεί να τραβήξει το κλείστρο και να οπλίσει.

«Χρειάζεται σφαίρες» ακούγεται να λέει το ένα παιδάκι και στη συνέχει σημαδεύει τον πατέρα του και του λέει «ψηλά τα χέρια». Στο παιδικό μυαλό το πιστόλι είναι απλά ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι όμως που σκοτώνει.

Στις ΗΠΑ ακόμη δεν γνωρίζουν τον κάτοχο του βίντεο και ήδη περιμένουν να αναγνωριστεί και να παρέμβουν άμεσα οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων, αλλά και η αστυνομία. Βέβαια κάποιοι βγήκαν και είπαν πως δεν πρόκειται για πραγματικό όπλο αλλά για ρέπλικα.

γεμάτο όπλοπιστόλι. ανήλικαΗΠΑσφαίρεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα