Τραμπούκικη επίθεση Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου σε εκπομπή: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι» (Video)

Τραμπούκικη και ανοίκεια επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου στα πλαίσια εκπομπής του Action 24.

Eνω ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αγροτικό η κα Καλογεροπούλου έκανε αυτό που το επάγγελμά της υπαγορεύει. Του υπέβαλε μία ερώτηση. Ελα όμως που δεν του άρεσε η ερώτηση. Και προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημοσιογράφου. «Γιατί εξανίστασαι; Γιατί με διακόπτεις; Δεν κανεις ερωτήσεις, τοποθετήσεις κάνεις»

Ουτε λίγο, ούτε πολύ την «κατηγόρησε» ότι μιλάει σαν εκπρόσωπος

του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι είστε; ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Εδώ έχουμε εκπροσώπους και των δύο κομμάτων». Στη συνέχεια την ειρωνευόταν, και όταν η ίδια του είπε ότι μπορεί να είναι ό,τι θέλει εκείνος της απάντησε με στόμφο «ό,τι θέλεις να είσαι, ό,τι να’ ναι να μην είσαι».

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις της Ελένης Καλογεροπούλου και για το θέμα των καταλήψεων και την αντίδραση της κυβέρνησης με εφόδους από τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν φοιτητές, έχασε τελείως την ψυχραιμία του και εξαπέλυσε οχετό εναντίον της δημοσιογράφου λέγοντας:

«Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι». Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση: «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Ενώ την ειρωνευόταν συνεχώς λέγοντας της ότι είναι «προοδευτική δημοσιογράφος».

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρές αντιδράσεις είχε προκαλέσει προ ημερών και η δήλωση του – ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη – για «γουρλίδικη Επιτροπή», καθώς δύο από τα μέλη της υπουργοποιήθηκαν κατά τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

«Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η Επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο καλοί και άξιοι συνάδελφοι ο Ανδρέας Νικολακόπουλος και η Ιωάννα Λυτρίβη υπουργοποιήθηκαν» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την «άστοχη» – όπως είπε – δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με επιστολές του ζεύγους Έλγιν

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» με το «Ράδιο αρβύλα» στο κατόπι

Κεφάλι στην τηλεθέαση και πάλι από το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα