Τραμπ για Χίλαρι: Οι τρομοκράτες πρέπει να της δώσουν μετάλλιο για τη δημιουργία του ISIS (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλτ Τράμο, καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά κατά της Χίλαρι Κλίντον και της πολιτικής που ακολούθησε τόσο αυτή όσο και η διακυβέρνηση Ομπάμα αναφορικά με το ζήτημα της τρομοκρατίας.

«Κοιτάξτε τι έγινε στο Ορλάντο. Κοιτάξτε τι έγινε στο Σαν Μπερναντίνο. Κοιτάξτε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορείου. Κοιτάξτε τι γίνεται και μετά δείτε τι συμβαίνει στον κόσμο, και εμείς αφήσαμε το ISIS να πάρει αυτή τη θέση [που έχει].» ανέφερε κατά τη διάρκεια

ομιλίας του στη Φλόριντα.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην αμερικανική πολιτική στην Λιβυή και τη Μέση Ανατολή ρίχνοντας όλη την ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση στη Χίλαρι Κλίντον η οποία ήταν επικεφαλής του Στείτ Ντιπάρτμεντ κατά την πρώτη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα.

«Ήταν η Χιλαρι Κλίντον…θα έπρεπε να πάρει «μετάλλιο» από αυτούς [τους τρομοκράτες] ως η ιδρύτρια του ISIS. Αυτή ήταν. Η αδυναμία της. Οι αδύναμες πολιτικές της» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ομιλία του με τον κόσμο να χειροκροτεί και να επιδοκιμάζει τον Ντόναλτ Τραμπ.

Ντόναλτ ΤραμπΧίλαρι ΚλίντονομιλίατρομοκρατίατρομοκράτεςμετάλλιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα