Παρίσι: Νεαροί πυρπολούν λεωφορείο εν κινήσει φωνάζοντας «Allahu Akbar»

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα βίντεο που δείχνει ένα λεωφορείο να πυρπολείτε και να καταστρέφεται από μια ομάδα νεαρών στο Παρίσι έχει βγεί στο φώς της δημοσιότητας. Οι νεαροί έριξαν μολότοφ, αφού εμπόδισαν την διέλευση του οχήματος χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο οδόφραγμα. Σύμφωνα με αναφορές οι δράστες ακούστηκε να φωνάζουν «Allahu Akbar».

Το βίντεο ξεκίνησε να διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Τετάρτη, ενώ η επίθεση συνέβη στο προάστιο του Παρισιού, Saint-Denis, την προηγούμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της, η βρετανική εφημερίδα DailyMirror,

αναφέρει ότι οι νεαροί συνδέονται με τον γενικότερο θυμό της ευρύτερης κοινότητας μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή για τον θάνατο ενός 24χρόνου που βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία.

Η DailyMirror αναφέρει πως ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε πως η επίθεση «συνδέεται με τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν για αρκετές μέρες» και πως «δεν υπάρχει καμία απόδειξη» πως τα θρησκευτικά συνθήματα ακουστήκαν από τους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με το Russia Today, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, αλλά τα κίνητρα και οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Κανέίς δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.

ΠαρίσιλεωφορείοκαίνενεαροίμολότοφHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα