Τόρι Σπέλινγκ: Ο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτει τις… περίεργες συνήθειές της – «Ήθελε να κοιμόμαστε μαζί με το γουρούνι»

Ο πρώην σύζυγος της Τόρι Σπέλινγκ μίλησε για τον χωρισμό τους έπειτα από 17 χρόνια γάμου, αποκαλύπτοντας τις περίεργεες συνήθειες της ηθοποιού, που… τον δυσκόλεψαν.

Ο 56χρονος Ντιν ΜακΝτέρμοτ είπε για τον χωρισμό με την πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210», ότι είχε μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά τους σε… χοιροστάσιο.

Dean McDermott says Tori Spelling invited her pet pig into their bed —ruining the marriage https://t.co/x1voxq2rJp pic.twitter.com/ib5k6UKPhI

New York Post (@nypost) November 15, 2023

Αρχικά, δήλωσε ότι: «Είχαμε οικονομικά προβλήματα και τα πράγματα χειροτέρεψαν επειδή σταματήσαμε να κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι η Σπέλινγκ ήθελε τα κατοικίδιά τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός γουρουνιού και πολλών σκύλων, να κοιμούνται στο δωμάτιο και στο κρεβάτι τους. Ακόμη, μία κότα φέρεται να ζούσε στο μπάνιο τους.

Συγκερκιμένα, είπε: «Απλά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο αυτό. Έτσι, δημιούργησα ένα υγιές όριο για τον εαυτό μου και είπα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να ζω και να κοιμάμαι σε αυτή την κατάσταση. Έβαλα αυτό το όριο για τον εαυτό μου και μετακόμισα σε άλλο δωμάτιο και τα πράγματα χειροτέρεψαν από εκεί και πέρα» και πρόσθεσε ότι: «Δεν υπήρξαν προσπάθειες για να διορθωθεί κατά κάποιον τρόπο το πρόβλημα προκειμένου να επιστρέψω στην κρεβατοκάμαρά μας».

Διαβάστε επίσης:

Η Κέιτ Μος και η κόρη της Λίλα ποζάρουν στα λευκά στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο (Photos)

Βασίλης Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά σε κέντρο διασκέδασης (Video)

O Snoop Dogg ανακοινώνει πως κόβει το κάπνισμα και διχάζει το διαδίκτυο

Keywords
Τυχαία Θέματα