Το ξέφρενο πάρτι του Μπολτ στη Μύκονο και ο λογαριασμός των 88.362 ευρώ! (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Σίφουνας και στη διασκέδαση αποδεικνύεται ο Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος στο ντοκιμαντέρ - βιογραφία του αποκάλυψε πως κουράστηκε να προπονείται και θέλει να διασκεδάσει.

Ο Τζαμαϊκανός αθλητής, που -σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes- κερδίζει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο- έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του στο στίβο, επιδίδεται σε ξέφρενα πάρτι.

Το απόγευµα της περασµένης Τετάρτης, ο Μπολτ βρέθηκε στο «Nammos» της Μυκόνου, όπου έδωσε μια ακόμη εντυπωσιακή παράσταση.

Ο αθλητής ξόδεψε, σύμφωνα με απόδειξη που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», περισσότερα από 88.000 ευρώ μέσα σε δύο ώρες τα οποία πλήρωσε με την American Express του.

Ο Γιουσέιν Μπολτ και η παρέα του έφαγαν νόστιμα και ακριβά εδέσματα, όπως αστακό στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, spicy crab tartar κ.ά., και στη συνέχει για να …χονέψουν άρχισαν τα περίφημα «ντους» µε «Veuve Clicquot», τη φθηνότερη σαµπάνια του καταστήµατος (120 ευρώ το µπουκάλι!).

Στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο από τον Dj Babi και κάλεσε τους υπόλοιπους θαμώνες να συμμετέχουν στο πάρτι φωνάζοντας «Yo - Yo».

Είχε µόλις καταναλώσει µαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεµία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόµα µπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια µόλις µιας ώρας.

Ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν αρκετοί ώρα να συνέλθουν και …έκλεισαν το μαγαζί αποχωρώντας τελευταίοι.

Γιουσέιν ΜπολτΜύκονοςΨαρρούδιασκέδασησαμπάνιεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα