Το Σαββατοκύριακο η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί η τρίτη Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία Συνδιάσκεψη το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς έρχεται να αποτιμήσει τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις του διαστήματος που μεσολάβησε και να σχεδιάσει την παρέμβασή του για το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σκοπός είναι η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

να αποτελέσει «ένα μεγάλο σταθμό για το κίνημα και την Αριστερά, με συμβολή στη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για τη συγκρότηση μιας άλλης αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική».

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη διαδικασία του μετώπου μετά την αποχώρηση των οργανώσεων ΑΡΑΝ (Αριστερή Αντεπίθεση) και ΑΡΑΣ (Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συνεργασία) που προσχώρησαν στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με την οποία πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στο εσωτερικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα γίνει το Σάββατο 5 Μάρτη, στις 10:30 πμ, με παρουσίαση των Θέσεων που έχει εισηγηθεί το απερχόμενο Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο, των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στον προσυνεδριακό διάλογο, χαιρετισμούς οργανώσεων και τοποθετήσεις συνέδρων.

Την Κυριακή 6 Μάρτη οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα συνεχιστούν με ψηφοφορίες για τις πολιτικές αποφάσεις και την εκλογή των οργάνων.

Στάδιο Ειρήνης και ΦιλίαςΑΝΤΑΡΣΥΑΣυνδιάσκεψηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα