Έκανε πρόταση γάμου στο αγόρι της με τη βοήθεια της Αντέλ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Την 29η Φεβρουαρίου επέλεξε μια κοπέλα να κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο της και μάλιστα με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Πάνω στη σκηνή σε συναυλία της Αντέλ, παρουσία 11.000 ανθρώπων.

Σύμφωνα με την ιρλανδική παράδοση, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πρόταση γάμου μόνο στις 29 Φεβρουαρίου, μέρα που ονομάζεται και Leap Day.

Έτσι λοιπόν η θαυμάστρια της Βρετανίδας τραγουδίστριας βρήκε ευκαιρία και ενώ βρισκόταν στη συναυλία της Αντέλ στο Μπέλφαστ μαζί με τον αγαπημένο της, ανέβηκε στη σκηνή και με τη βοήθεια της τραγουδίστριας που καλούσε τον κόσμο να ενθαρρύνει την

κοπέλα εκείνη έκανε την πρόταση της.

Ένα ολόκληρο στάδιο περίμενε χωρίς ανάσα και όταν τελικά ο Νιλ είπε το «ΝΑΙ» σείστηκε από τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές, αλλά και την κραυγή της Αντέλ στο μικρόφωνο που έδινε τα συγχαρητήρια της στην τολμηρή θαυμάστρια.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση της Χάλεϊ να ανέβει στη σκηνή και να «τολμήσει» να κάνει την πρόταση της μπροστά σε 11.000 κόσμου, ήταν συνέχεια πρότασης που είχε κάνει το ίδιο πρωί στον φίλο της για να εισπράξει την απάντηση: «Ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον».

Λίγες ώρες αργότερα σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Χάλεϊ ευχαριστησε την Αντέλ για την ενθάρρυνση της γράφοντας: "Σε ευχαριστώ για τη σημερινή βραδιά. Έγραψες τις λέξεις στην ιστορία μας. Είχα το κουράγιο να σταθώ δίπλα σου. Σε ευχαριστώ που έγινες μέρος των αναμνήσεων μας".

@Adele thank you for tonight. you wrote the words to our story.i had the courage stood next to you.thank you for being part of our memories

— Hayley consuegra (@Hayleyconsuegra) 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑντέλLeap Dayπρόταση γάμουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα