Το πρώτο υποβρύχιο ξενοδοχείο είναι γεγονός και λειτουργεί στις Μαλδίβες (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το Conrad Maldives Rangali Island άνοιξε την πρώτη υποβρύχια ξενοδοχειακή μονάδα στον κόσμο. 16 πόδια κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό, η πολυτέλεια (συνώνυμο των Μλαβίδων) συναντά τη διώροφη βίλα «Muraka», που σημαίνει «κοράλλι» στην τοπική γλώσσα.

Το Muraka δίνει άλλη έννοια στα πολυτελή ταξίδια αφού εκτός των συνηθισμένων (κρεβάτι, ντους κτλπ) διαθέτει ιδιωτικό γυμναστήριο, πισίνα, μπαρ, μαρμάρινα μπάνια και μπανιέρα με θέα στον ωκεανό.

Το

κυριότερο; Υπάρχει και υποβρύχιο υπνοδωμάτιο με τον ωκεανό να «πλημμυρίζει» το χώρο. Για όσους θέλουν να βρίσκονται στην επιφάνεια και όχι στον…«αφρό», υπάρχει και το…ρετιρέ, ο τελευταίος όροφος δηλαδή, που βρίσκεται πάνω από το νερό, και διαθέτει μια βεράντα για ξένοιαστη ηλιοθεραπεία!

Η τιμή είναι επιπέδου Μαλβίδων και λίγο παραπάνω! 50.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, με την επιχείρηση να υποχρεώνει σε τουλάχιστον 4ημερες διανυκτερεύσεις (δηλαδή 200.000 δολάρια) με το συγκεκριμένο πακέτο να περιλαμβάνει προσωπικό σεφ για όλα τα γεύματα αλλά και ιδιωτικό σκάφος για την εκτός του υποβρύχιου ξενοδοχείου περιήγηση.

Μέσα στην ιδιοκτησία υπάρχει και το Ithaa, ένα υποβρύχιο εστιατόριο πέντε αστέρων. Το Muraka συνδέεται με το υπόλοιπο θέρετρο – συμπεριλαμβανομένου και του Ithaa - με προβλήτα, σε περίπτωση που θέλετε να αφήσετε την ευτυχισμένη απομόνωση σας και αν συναντήσετε λίγο κόσμο.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε η επιχείρηση, η διαδικασία οικοδόμησης του Muraka σεβάστηκε απόλυτα το περιβάλλον, αφού τα πάντα χτίστηκαν στη Σιγκαπούρη - στην ξηρά - και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις Μαλδίβες με ειδικό πλοίο.

Ακολούθως, η κατοικία κατέβηκε στο νερό και καρφώθηκε στη θέση της με πύργους σκυροδέματος που θα την κρατήσουν από τη μετατόπιση κατά τη διάρκεια μεγάλων κυμάτων ή κατά την διάρκεια της παλίρροιας.

Μαλβίδεςυποβρύχιο ξενοδοχείοξενοδοχείοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα