Το μυστικός της Μέγκαν Μαρκλ: Είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram

ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε έναν λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο αναρτούσε στιγμές από την προσωπική της ζωή, γυρίσματα σειρών ή ταινιών και από ταξίδια, πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τους αρραβώνες της με τον πρίγκιπα Χάρι, η ηθοποιός έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media, ακολουθώντας πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τη

Daily Mail, μέχρι και πριν λίγο καιρό η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ είχε μυστικό λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου ακολουθούσε φίλους της.

Πηγές από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ ισχυρίζονται ότι διατηρούσε μυστικό λογαριασμό, ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί τα Χριστούγεννα μετά από «περίεργα» σχόλια που της προκάλεσαν αίσθημα ανασφάλειας. Η Μαρκλ λάμβανε σκληρά και χυδαία σχόλια. «Υπήρχαν κάποια πραγματικά άθλια πράγματα που γράφτηκαν από τα τρολ των social media και προφανώς είδε επίσης τα πρωτοσέλιδα για εκείνη», αναφέρει η πηγή. «Ενιωθε μόνη. Δεν αισθανόταν αρκετά ασφαλής να βγει χωρίς τους άντρες της ασφάλειάς της», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Μέγκαν ΜαρκλInstagramλογαριασμόςμυστικόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα