ΠΑΕ Ξάνθη: Γελοίο να εμφανιζόμαστε ευνοούμενοι από διαιτησίες – O Γιαννούλης επέστρεψε και τυπικά στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο (2-1), τονίζοντας πως οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν θα χαλάσουν λόγω ενός πέναλτι και πως είναι γελοίο να εμφανίζεται ευνοημένη από τις διαιτησίες.

Η ακριτική ομάδα θέλησε να πάρει θέση για τις αντιδράσεις που δημιούργησε ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ του Ματίας Κάστρο, στο ματς με τον Ατρόμητο και αναφέρει:

«1. Οι σχέσεις μας με την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ είναι διαχρονικά άριστες και αυτό έχει να κάνει με τις αρχές που πρεσβεύουν οι δύο ομάδες και τουλάχιστον από

την πλευρά μας δεν πρόκειται να διαρραγούν από την ύπαρξη ή μη ενός πέναλτι.

2. Αγγίζει το «γελοίο» να εμφανίζεται η Ξάνθη ευνοούμενη από διαιτησίες. Θα πρέπει αυτό να γραφεί στο Βιβλίο Guinness.

3. O «βιονικός» κ. Μπαρούφας ας κάνει ένα interview με τον κ. Castro να του εξηγήσει ο ποδοσφαιριστής πως ένας σέντερ φορ που έχει πάρει σώμα από τον τελευταίο αμυντικό με φάτσα το τέρμα ΕΠΙΛΕΓΕΙ να χτυπήσει τα δύο πόδια μεταξύ τους και να πέσει κάτω και να του εξηγήσει την τεχνική αυτή πόσες ώρες την ημέρα την εξασκεί και να την διδάσκουν από ‘δω και στο εξής στις σχολές των σέντερ φορ.
Κάποιο μέλος του σώματος του αμυντικού, το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του, το δαχτυλάκι του χεριού του, το γόνατο του ή το τζελ στο μαλλί του πιθανόν να ακούμπησε το «ποδαράκι» του Castro κι έτσι το ένα πόδι να χτύπησε στο άλλο και εν συνεχεία και τα δύο πόδια μαζί το κεφάλι του κ. Μπαρούφα.

4. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια επί της οθόνης τις επόμενες αγωνιστικές

ΤΕΛΟΣ

ΥΓ: Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση, ότι κανένας παίκτης, ούτε ο εμπλεκόμενος αμυντικός δεν διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές για το πέναλτι που δόθηκε».

****

Tην επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη μετά το δανεισμό του στον Ατρόμητο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε και επέκταση συμβολαίου με τον «δικέφαλο» μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

«Από σήμερα, ο Γιαννούλης είναι και πάλι στην Τούμπα για να μείνει και να γίνει ακόμα καλύτερος. Καλώς ήρθες πίσω Δημήτρη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννούλης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 17 Οκτωβρίου 1995 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Βατανιακού. Οι scouter του Δικεφάλου τον ανακάλυψαν και ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε σε ηλικία 18 ετών.

Το καλοκαίρι του 2014 αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Πιερικό για να πάρει παιχνίδια. Στο… σχολείο της Football League συμπλήρωσε 28 συμμετοχές αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερό εξτρέμ και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Επόμενος σταθμός στο… αγροτικό του ήταν η Βέροια.Εκεί, «έθαψε» τον εξτρέμ κι αναγεννήθηκε ως μπακ. Χωρίς καλά, καλά να γνωρίζει τη θέση, έκανε 26 συμμετοχές με απόδοση που του χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου Rookie της σεζόν για τη Super League και μαζί το δικαίωμα να διεκδικήσει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα δεν πήρε τα παιχνίδια που προσδοκούσε κι έτσι Ιανουάριο 2017 έφυγε πάλι δανεικός στην Κύπρο και την Ανόρθωση, όπου έπαιξε σε οκτώ αγώνες.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Αθήνα και τον Ατρόμητο. Στον ενάμιση χρόνο στο Περιστέρι καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα, κλήθηκε κι έκανε ντεμπούτο στην εθνική, ενώ έφερε προτάσεις από Ρεν, Σαμπντόρια. Συνολικά με την αθηναϊκή ομάδα έπαιξε σε 54 αγώνες και μέτρησε 14 ασίστ.

Χάνει και τον Κωνσταντινίδη ο Άρης

Μετά τον Μαουρίτσιο Γκάμα, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη για ένα σημαντικό διάστημα, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με τη Λάρισα (0-0) εκτός έδρας αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Για την ώρα, δεν έχει αποφασιστεί αν ο Κωνσταντινίδης θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου ή αν θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Εάν κάνει επέμβαση, ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα οκτώ μηνών, ενώ αν ακολουθεί η άλλη… οδός, θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει χάσει και τον Μπρούνο Γκάμα με σοβαρό τραυματισμό, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως ο Φραν Βέλεθ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Δικαίωση για τον Λεονάρντο Μόουρα με Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός δικαιώθηκε στην υπόθεση του Λεονάρντο Μόουρα, καθώς το «διαζύγιο» των δυο πλευρών βγήκε από την ΕΠΟ με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο Λεονάρντο είχε «συλληφθεί» θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και η υπόθεση είχε φτάσει στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ της Λιβαδειάς: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο. αποφάσισε την λύση του συμβολαίου του LEONARDO JOSE APARECIDO MOURA με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα