Το Μαξίμου χάραξε τη «γραμμή» για Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής-Ενημερώνεται την Κυριακή το κυβερνητικό συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή η ενημέρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Στην σύσκεψη που κράτησε περίπου 3 ώρες, συζητήθηκε το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης μέχρι το Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας.

Νωρίτερα και κατά την έξοδό του, από την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιώργος Σταθάκης ρωτήθηκε για το εάν εκτιμά η κυβέρνηση ότι θα υπάρξει συμφωνία την Δευτέρα και η απάντησή του «Το επιδιώκουμε».

Την Κυριακή στις 11:00, θα υπάρξει συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για το 15μελες συμβούλιο που αποτελείται από τους υπουργούς, τους 3 υπουργούς Επικρατείας, τον αντιπρόεδρο και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας

Κυβερνητικοί κύκλοι, μιλούσαν μάλιστα, για εσπευσμένη αναχώρηση Τσίπρα για τις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός επρόκειτο να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για την πρωτεύουσα του Βελγίου, όμως φαίνεται ότι ταξίδι θα γίνει νωρίτερα, ίσως και από αύριο το βράδυ, ώστε να προλάβει να έχει όσες περισσότερες επαφές με εκπροσώπους των εταίρων, πριν το Eurogroup και την Σύνοδο Κορυφής.

ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσηςEurogroupΣύνοδος ΚορυφήςΤσίπραςκυβερνητικό συμβούλιοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα