Το γλέντι των Ολυμπιακών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚAΕΛΛAΔΑ

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα... ξεσπάσματα και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τα «ερυθρόλευκα» επινίκια. Τι έγινε στο γλέντι των πρωταθλητών...

Πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης (2/6) πραγματοποίησαν στο ΣΕΦ την φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι εν συνεχεία βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία», όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρος, η Ελένη Φουρέιρα και η Φανή Δρακοπούλου.

Το συγκεκριμένο κέντρο είναι κλειστό κάθε Πέμπτη, αλλά άνοιξε τις πόρτες του για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ σε αυτό βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς φρόντισαν ο δημοφιλής τραγουδιστής να δώσει το «παρών» στο γλέντι της ομάδας τους.

Ο Αντώνης Ρέμος πριν.... πιάσει δουλειά, στάθηκε στην ηγετική φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα του Γιώργου Πρίντεζη, θυμήθηκε το έπος της Πόλης και ανέσυρε μνήμες από το μακρινό παρελθόν, όταν ακόμα ο Μίλαν Τόμιτς ήταν παίκτης.

Θρύλε, έχεις ταλέντο

Φυσικά, ο Αντώνης Ρέμος ξεκούρασε και τους συναδέλφους του παίρνοντας το μικρόφωνο, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Ο V-Span μάλιστα, αν σημαίνει κάτι αυτό ως προς την ανανέωση του συμβολαίου, ήταν πιο χαλαρός από ποτέ.

Ο δε Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του «χαμού» του πατέρα του, Ιωσήφ, βρήκε την ευκαιρία να ξεχαστεί και το χαμόγελό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές δίνει περισσότερη αξία στην επιτυχία της ομάδας του.

Πρωταθλητής στον... λουλουδοπόλεμο ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου έκλεψε την παράσταση, καθώς δεν σταμάτησε στιγμή να πετάει λουλούδια και να πειράζει τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος φόργουοντ πρωταγωνίστησε στον... λουλουδοπόλεμο, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ έμεινε στα... ρηχά. Ο Αμερικανοϊταός γκαρντ συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελίζ, η οποία είναι έγκυος και όπως ήταν λογικό, δεν κατάφερε να κάνει... αισθητή την παρουσία του.

Χωρίς πίεση ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδειξε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Ο 49χρονος κόουτς βλέπετε ήταν σαφώς πιο ήρεμος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρήκε κι αυτός την ευκαιρία να περάσει μερικές ξένοιαστες στιγμές.

Η αφιέρωση της Φουρέιρα στον Τόμιτς

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας μπασκετικός «φονιάς» που όμοιός του δεν υπάρχει στην Ευρώπη, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι... ψυχάρα, αλλά ο Μίλαν Τόμιτς ήταν εκείνος που κέρδισε μία αφιέρωση της Ελένης Φουρέιρα. «Ομορφο κύριο», μάλιστα τον χαρακτήρισε η τραγουδίστρια.

Μάγκας ο Χαντερ

Ο Οθέλο Χάντερ ετοιμάζεται τις βαλίτσες του για την Ισπανία, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης Ο Αμερικανός σέντερ, όμως, τίμησε ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αποχωρεί από τον Πειραιά ως φίλος.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει ενημερώσει τους «ερυθρόλευκους» για την πάρα πολύ καλή πρόταση που αποδέχτηκε και στο «αντίο» του ήταν εντυπωσιακός και ΚΥΡΙΟΣ. Ο Χάντερ κατέθεσε ψυχή και σώμα στη σειρά των τελικών της Α1 με τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που χειρίστηκε την κατάσταση δείχνει πολλά.

Ο Χάντερ ακόμα και κατά την αποχώρησή του από τα μπουζούκια χαιρέτησε έναν προς έναν τους «ερυθρόλευκους», το ύφος των οποίων έδειχνε πως μόνο τον ευχαριστούν για την προσφορά του.

Ηταν όλοι εκεί

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ απουσίαζε, αλλά το κενό του στο τραγούδι κάλυψαν επάξια οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης ενώ το παρών στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία» έδωσε σύσσωμη η ομάδα των πρωταθλητών, όσο και μέλη της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Φυσικά, απουσία δεν πήραν και οι εντυπωσιακές Red Drops, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και ο πιλότος που φροντίζει οι πρωταθλητές Ελλάδας να φτάνουν στην... ώρα τους για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στην Euroleague.

Πηγή: SDNA

ΟλυμπιακόςΚατάκτηση ΠρωταθλήματοςΑντώνης ΡέμοςμπάσκετHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα