Το Champions League επηρέασε την τηλεθέαση των Alpha και Σκάι

Αναδιανομή της πίτας και διαφοροποίηση των μεριδίων τηλεθέασης, κατέγραψε η Nielsen χθες. Βαρόμετρο φαίνεται ότι ήταν κατά κύριο λόγο η ζωντανή κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα Λειψία- Μάντσεστερ Σιτι για το Champions League, στο Mega, χάρη της οποίας τα επεισόδια των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» δεν μεταδόθηκαν.

Από τα δεδομένα τηλεθέασης των καναλιών

φαίνεται ότι μια μερίδα τηλεθεατών έστρεψε την προσοχή του σε Alpha και Σκάι.

Το κανάλι της Συγγρού ήταν το τέταρτο σε δυναμικότητα κανάλι της Τετάρτης- από πρώτο που ήταν την Τρίτη και τη Δευτέρα- καθώς το μερίδιο του μειώθηκε κατά περίπου τρείς ποσοστιαίες μονάδες.
Στον αντίποδα, σχεδόν κατά δύο μονάδες βελτιώθηκε το μερίδιο του Alpha και κατά μια (και κάτι) του ΑΝΤ1, συγκριτικά με την Τρίτη.

Έπειτα από αυτά το κανάλι της κάτω Κηφισιάς «πήρε» την μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας καθώς είχε ανεβασμένη απόδοση και στην πρωινή ζώνη του.
Το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι της πίτας απέσπασε ο Σκάι καθώς κάποιοι που δεν ήθελαν να δουν μπάλα στο Mega φαίνεται να προτίμησαν το σόου «Survivor all star» αντί κάποιου άλλου προγράμματος που είχε ο ανταγωνισμός εκείνη την ώρα.

Άξιο προσοχής είναι το στοιχείο ότι το Μακεδονία TV, έχοντας διαμορφώσει μια βραδινή ζώνη «μπετόν αρμέ» με μαραθώνιο επεισοδίων των αμερικανικών αστυνομικών σειρών «CSI New York» και «Νόμος κα τάξη», από την αρχή της εβδομάδας σημειώνει limit up στο μερίδιο του, το οποίο χθες διαμορφώθηκε στο 3,4%.

Διαβάστε επίσης:

Αναδίπλωση σχεδιασμών για τις υπηρεσίες streaming

Έλενα Ακρίτα: Το εξώδικο σε δημοσιογράφο και η συγγνώμη – «Ούτε το “και” δεν αφήνω να πέσει κάτω»

Παγιδευμένοι: Κι άλλος «εισαγγελέας» στον ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα