Της… κολάσεως στους Σπαρτιάτες: 9 βουλευτές καταγγέλλουν τον πρόεδρο που «άδειασε» βουλευτή του για τον Κασιδιάρη

Μια ωραία… ατμόσφαιρα επικρατεί στην ΚΟ των Σπαρτιατών, του κόμματος που κατάφερε να μπει στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη.

Και αυτό, γιατί, σε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα κίνηση, ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Δημητροκάλλης στρέφεται κατά του προέδρου του κόμματος, καταδικάζοντας δημόσια τις «απαράδεκτες», δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα.

Η δήλωση του Γιάννη Δημητροκάλλη, συνυπογράφεται

από 9 μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του Ηλία Κασιδιάρη στο εσωτερικό του κόμματος.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουν «πλήρη ελευθερία γνώμης έκφρασης και επιλογής γι’ αυτό άλλωστε εκλέγονται στο όνομα του ελληνικού λαού» και καταδικάζουν τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Στίγκας είχε ενοχληθεί από την τοποθέτηση του βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος είχε μιλήσει με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας.

«Η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας» είπε ο Κ. Φλώρος και ζήτησε ουσιαστικά να μην μπει μπλόκο στη συμμετοχή του φυλακισμένου Κασιδιάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Αφήστε τους ανθρώπους να ψηφίσουν αυτόν που θέλουν» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανεβαίνοντας στο βήμα ο πρόεδρος του κόμματος διευκρίνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις δηλώσεις αυτές. «Δεν είχα ενημέρωση για το θέμα. Οφείλω, εφόσον κάποιος ενεργεί αυτουβούλως, να πάρω κάποια μέτρα» τόνισε ο Β. Στίγκας, προαναγγείλει εξελίξεις σε δήλωση που αναμένεται να κάνει το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου: «Άδειασε» τον Πολάκη για τις αιχμές για τους δημοσιογράφους

ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος: «Αξιόπιστα και ενωτικά και αριστερά, γιατί μπορούμε», το σύνθημα της καμπάνιας του

Μητσοτάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – Θα θέσουμε υψηλές προδιαγραφές

Keywords
Τυχαία Θέματα