Τηλεθέαση: Τέσσερις φορές πάνω το μερίδιο της ΕΡΤ2 λόγω ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου (Πίνακας)

Έβγαλε «φτερά» η τηλεθέαση της ΕΡΤ2 χάρη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Ειδικότερα χθες, με τις απευθείας μεταδόσεις της απονομής (χρυσού) μεταλλίου στο Μίλτο Τεντόγλου και τις προσπάθειες της Κατερίνας Στεφανίδου στο επι κοντώ από το Μόναχο, το μερίδιο του δεύτερου κρατικού καναλιού διαμορφώθηκε στο 6,1% και ήταν περίπου τετραπλάσιο από εκείνο που είχε την ίδια ημέρα μια εβδομάδα νωρίτερα (1,5%).

Ήταν δε στο ίδιο επίπεδο (με ανοδική τάση) με την Τρίτη (16/8).

Στα «πάνω» της και η τηλεθέαση της ΕΡΤ1

που είδε το μερίδιο της να διαμορφώνεται στο 7,9%, έναντι του 6,2% που είχε μια μέρα πριν αλλά και ακριβώς πριν από μια εβδομάδα.

Ρόλο έπαιξε την Τετάρτη (17/8), αφενός η πρωινή ενημερωτική ζώνη που αποτελείται από την ειδησεογραφική «Από τις έξι» του σταθμού, το πρωινό δελτίο ειδήσεων και την επίσης ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» αλλά και την υψηλή- για τα δεδομένα του σταθμού και της στιγμής- τηλεθέαση του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας- Πολωνίας που καλύφθηκε ζωντανά στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Με την απόδοση του το κρατικό κανάλι κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση «ανάσας» μετά τον ΑΝΤ1 (8%), προσπερνώντας ακόμα και το Star (7,3%).

Ο Alpha διατήρησε τη μερίδα του λέοντος (13,8%) από την πίτα τηλεθέασης, ενώ υποχώρησαν τα μεγέθη μεριδίων των Mega και Σκάι.

Διαβάστε επίσης

«Μαύρο ρόδο»: Πρώτη «γεύση»  από το ιστορικό δράμα του Mega (Video)

Η Γη της Ελιάς: Νέα προβλήματα υγείας για τον Ισίδωρο

Τριάδα κωμωδίας στην κορυφή της τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Τέσσερις, ΕΡΤ2, Πίνακας,tiletheasi, tesseris, ert2, pinakas