Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα στην τηλεόραση κέρδισαν τους τηλεθεατές

Tο top 10 με τα προγράμματα που σημειώνουν την υψηλότερη τηλεθέαση, στο σύνολο της ημέρας, δημοσιεύει η Nielsen με τις σειρές, τα τηλεπαιχνίδια αλλά και τα ριάλιτι να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τη Μ. Τρίτη, ο «Σασμός» φαίνεται ότι σάρωσε τον ανταγωνισμό, καθώς η σειρά του ALPHA σημείωσε 25,8% στο σύνολο του κοινού με 1.137.000 τηλεθεατές να καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν

το επεισόδιο.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το σίριαλ του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με ποσοστό 23,7% και 1.044.000 τηλεθεατές να επιλέγουν τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Την τριάδα συμπληρώνει το «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ με το ριάλιτι επιβίωσης να σημειώνει 21,3% καθώς 832.000 ανθρώπων επέλεξαν το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Παράδεισος των Κυριών» και το «MasterChef» ακολουθούν στο top 10 με 21,6% και 12%, αντίστοιχα, ενώ στη δεκάδα φιγουράρουν και δύο τηλεπαιχνίδια.

Ο λόγος για το «Deal» και τον «τροχό της τύχης». Το φορμάτ του ALPHA, με τον Χρήστο Φερεντίνο, σημείωσε 19,4% στο σύνολο ενώ το πρότζεκτ του STAR 17%.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Αποχώρηση-«βόμβα» από τη γνωστή σειρά

MasterChef: «Περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και να εξελιχθεί η σχέση μας», είπε η Στέλλα Κατσέ – Η «μπηχτή» για τον Πορφύρη

Σασμός – Spoiler: Ένα δώρο του Αστέρη αφήνει άφωνη την Αργυρώ (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Ποια,tiletheasi, poia