ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τον γιο της «για να μη μεγαλώσει στην φτώχεια»

Μια μητέρα στις ΗΠΑ φέρεται ότι στραγγάλισε το παιδί της καθώς δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας.

Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead κατηγορείται για τον φόνο τους 11χρονου γιου της Matthew Whitehead. Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Horsham, στην Πανσυλβανία.

Horsham mother charged with strangling her

11yr old son to death after he went to sleep Monday night. Ruth DiRienzo Whitehead, a local real estate agent, is charged with first degree murder. 1/2 pic.twitter.com/cVmC4RRKgz

— Steve Keeley (@KeeleyFox29) April 12, 2023

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της έκλαιγε όλη την ημέρα για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε στην ομολογία της πως στραγγάλισε το παιδί «για να μην αναγκαστεί να μεγαλώσει μέσα στην φτώχεια».

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης, αφού ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το σώμα του στην κύρια κρεβατοκάμαρα όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μαμά του ένα βράδυ νωρίτερα.

‘She absolutely loved her son!’ Horsham, Pennsylvania mom strangled 11 year old son over financial difficulties https://t.co/vomdLt4Mqb #Ruth DiRienzo-Whitehead #Matthew Whitehead pic.twitter.com/u42UZQPmuP

— Scallywagandvagabond (@ScallywagNYC) April 13, 2023

Ο πατέρας είχε βρει την κρεβατοκάμαρα κλειδωμένη ενώ η σύζυγό του με το SUV έλιπαν, είπαν οι εισαγγελείς. Δεν ήταν αμέσως σαφές πού κοιμόταν ο σύζυγος της DiRienzo-Whitehead πριν κάνει τη ζοφερή ανακάλυψη.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της και οδήγησε 120 μίλια στο Cape May, New Jersey, όπου έριξε το SUV της στον ωκεανό. Η ζώνη την οποία χρησιμοποίησε για να στραγγαλίσει το παιδί βρέθηκε αργότερα μέσα στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα συνελήφθη λίγα χιλιόμετρα μετά καθώς είχε κατευθυνθεί σε ένα παραλιακό σπίτι που ανήκε στην οικογένεια.

Η μητέρα κρατείται στο Cape May μέχρι να τη στείλουν πίσω στην κομητεία Montgomery όπου θα της ασκηθεί ποινική δίωξη.

Διαβάστε επίσης:

Κατάρ – Μπαχρέιν: «Ξεπαγώνουν» τις σχέσεις τους μετά το διπλωματικό επεισόδιο το 2017

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση ο «δολοφόνος Νίντζα» (videos)

Την έκαψε ζωντανή επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – Χειροπέδες στον γυναικοκτόνο του Περού που είχε διαφύγει στην Κολομβία

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Μητέρα,ipa, mitera