Τηλεθέαση: «Κόλπο» με καρέ από σίριαλ

Αυτό είχε καιρό να συμβεί. Τέσσερα σίριαλ στη σειρά κατέλαβαν την Πέμπτη τις περισσότερες προτιμήσεις των τηλεθεατών. Και αυτό συνέβη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Στο prime time δηλαδή.

Η δραματική σειρά «Σασμός» του Alpha διατήρησε την πρωτοκαθεδρία, αν και με διαφοροποιημένο ποσοστό τηλεθέασης σε σχέση με την απόδοση που είχε το επεισόδιο της προηγούμενης βραδιάς.

Στην δεύτερη θέση πλασαρίστηκε η ανταγωνιστή, επίσης δραματική, σειρά «Η γη της ελιάς» και στο τρίτο σκαλοπάτι

της κλίμακας με τα δημοφιλέστερα πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen, «πάτησε» η σειρά «Άγριες μέλισσες».

Η πρεμιέρα του κοινωνικού- ψυχολογικού θρίλερ «Ψέματα» του Alpha με τους Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Χρήστο Λούλη στους πρώτους, κυρίαρχους, ρόλους, έφερε στη συχνότητα του σταθμού 778.000 τηλεθεατές, χάρη στους οποίους βρέθηκε στην τέταρτη θέση του ημερήσιου Top-10.

Πέμπτο στη γενική κατάταξη ήταν- σταθερά- το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και μια θέση πιο πίσω το μαγειρικό «MasterChef».

Ο κοινωνικός αντίκτυπος από την ρήτρα αναπροσαρμογής αποτυπώθηκε σε τηλεοπτική αντίδραση καθώς οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη μείωση στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος που έχει πλήξει εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, ώθησε το έκτακτο δελτίο του Star στην έβδομη θέση- ενημερώθηκαν από αυτό για τα κυβερνητικά μέτρα 510.000 τηλεθεατές.

Το ειδησεογραφικό «Livenews» πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», υποχώρησε στην ένατη θέση του πίνακα με τις τηλεθεαματικότητες της ημέρας και τη δεκάδα συμπλήρωσε το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Σκεπτικισμός από νέα έκθεση για την πολυφωνία των ΜΜΕ στην Ελλάδα

«Ψέματα»: Σκανάρει κάθε λεπτομέρεια στα πρόσωπα, στα σώματα, στα συναισθήματα η νέα σειρά του Alpha (Photos/Video)

Netflix – Cobra Kai: Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Κόλπο,tiletheasi, kolpo