Τηλεθέαση καναλιών: Χαμόγελα στον Σκάι χάρη στο «Survivor all star»

Αναμενόμενη και προβλέψιμη η «εκτόξευση» τηλεθέασης του Σκάι την Κυριακή. Το μερίδιο του σταθμού ήταν το μεγαλύτερο που έχει καταφέρει από την έναρξη της σεζόν μέχρι τώρα.

Και το οφείλει στην έναρξη του ριάλιτι «Survivor all star», η πρεμιέρα του οποίου διήρκεσε περιπου τέσσερις ώρες σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το περασμένο τετραήμερο.

Ο σταθμός αξιοποίησε τη συγκυρία. Το δεύτερο ημίχρονο της τηλεοπτικής σεζόν δεν έχει αρχίσει και ο ανταγωνισμός έως την αρχή της επόμενης εβδομάδας κάνει συντήρηση

δυνάμεων με προβολή επεισοδίων ελληνικών σειρών σε επανάληψη και ξένων και ελληνικών ταινιών.

Αν συνυπολογιστεί και η περιέργεια τότε το 19,1% που απέσπασε ο Σκάι από την πίτα τηλεθέασης της Κυριακής κάθε άλλο παρά απίθανο πρέπει να θεωρείται.


Η μοιρασιά της πίτας τηλεθέασης στο τετραήμερο που μάς πέρασε δεν είχε άλλες εξάρσεις και η ημερήσια κατανομή της αναμενόμενη.

Τα «ζωντανά» του Alpha και το μίγμα προγράμματος του, με επαναλήψεις και βιντεοταινία των 80’ς, έδωσαν στο κανάλι το υψηλότερο ποσοστό την παραμονή των Φώτων.
Ανήμερα των Θεοφανίων το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς διατήρησε το προβάδισμα αν και είχε απώλειες, ενώ αυξητική τάση σημειώθηκε στα μερίδια των Σκάι, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3.

Το περασμένο Σάββατο το Mega κατοχύρωσε τη μερίδα του λέοντος χάρη κυρίως στην απόδοση που είχε το επαναληπτικό επεισόδιο της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» με τους Γιάννη Πάριο και Αντώνη Ρέμο. Ρόλο έπαιξε και η επαναπροβολή, νωρίτερα, επεισοδίου της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».
Χάρη στο «The Voice» ο Σκάι ισοβάθμησε με τον Alpha (μερίδιο 11,7% καθένας).

Την Κυριακή κυρίαρχος αναδείχθηκε ο Σκάι, ενώ ο Alpha όχι μόνον συντήρησε τις δυνάμεις του αλλά η Nielsen από τη μια μέρα στην άλλη κατέγραψε άνοδο , έστω και μικρή, κυρίως χάρη στην ανεβασμένη απόδοση της πρωινομεσημεριανής ζώνης προτάσεων του.

Διαβάστε επίσης:

Σάρωσε σε τηλεθέαση η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στο ITV – Την είδαν 4,1 εκατ. τηλεθεατές (video)

Pepper 96.6: Τέλος από τον σταθμό ο εκ των συνιδρυτών και διευθυντής του, Γιώργος Μουχταρίδης

Survivor Spoiler: H πρώτη οικοθελής αποχώρηση για ψυχολογικούς λόγους (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα