Τηλεθέαση από «μπετόν» για το Mega

Όσοι επέλεξαν το Mega την Κυριακή, τόσοι και λίγοι παραπάνω το προτίμησαν τη Δευτέρα. Αυτό δείχνουν τα μερίδια τηλεθέασης του καναλιού από τη μία μέρα στην άλλη, όπως επισήμως τα δίνει η Nielsen.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας το κανάλι της Καλλιθέας αποκόμισε μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης μεγέθους 14,6% και ήταν το πρώτο στις τηλεπροτιμήσεις.

Μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή, ημέρα με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά ως προς τις συνήθειες

των τηλεθεατών και τα περιεχόμενα των καναλιών, το Mega είχε αποσπάσει μερίδιο 14,3% το οποίο και τότε ήταν το μεγαλύτερο από κάθε άλλο καναλιού εθνικής εμβέλειας.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν ο ΑΝΤ1 ο οποίος είδε περισσότερους να συγκεντρώνονται στη συχνότητα του από τη μια ημέρα στην άλλη.

Έπαιξε ρόλο το πρόγραμμα του καναλιού της Δευτέρας, το οποίο είναι πιο πλούσιο από εκείνο της Κυριακής.

Ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε ανοδικά για την πλειονότητα των καναλιών. Στα ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και Open ο δείκτης της Nielsen κινήθηκε καθοδικά και ήταν αμετακίνητος για τον Alpha σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Μεταβλήθηκε το μερίδιο εκείνων που προτιμούν τα «Others» της Nielsen. Το μερίδιο τους παράμεινε πιο πάνω από των καναλιών εθνικής εμβέλειας ωστόσο τη Δευτέρα περιορίστηκε στο 22,1% από το εντυπωσιακό 29,1% της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Προετοιμάζεται για νουάρ αστυνομική περιπέτεια με φαντάσματα και οράματα

«Those About To Die»: Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser της επικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Anthony Hopkins (photo/video)

«Fly Me to the Moon»: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα