Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η έκρηξη της Αμαλίας Καβάλη για τη στάση της αστυνομίας

Τους χειρισμούς της αστυνομίας στην υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων σχολίασε, με ανάρτησή της στο Facebook, η γνωστή ηθοποιός, Αμαλία Καβάλη.

credit: NDP Photo Agency

«Μια γυναικα δολοφονήθηκε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος, ενώ είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για βοήθεια. Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να την βοηθήσουν. Για αυτό τη ρώτησαν αν θα κάνει μήνυση, ενώ

διώκεται αυτεπάγγελτα η ενδοοικογενειακή βία. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Στην προηγούμενη γυναικοκτονια που έλεγαν πως “δεν πάτησε το Panik button” η γυναικα τους είχε πάρει επίσης τηλέφωνο να πάνε να την πάρουν να καταγγείλει τον σύντροφο της που μόλις της είχε σπάσει το πόδι και της είχε κλέψει το αμάξι και της είπαν ξανα πως “το περιπολικό δεν είναι ταξι” αφού πήγε η μητέρα της και έγινε η καταγγελία δεν έψαξαν τον δράστη στη δουλειά του ως όφειλαν. Όταν τη σκότωσε αρχίσαμε για το Panik button.

Δεν είναι το τμημα Αγίων Αναργυρων μόνο. Έχουμε πάρει τηλέφωνα την αστυνομία και δεν έχει εμφανιστεί κανεις και εδω στα εξαρχεια και στου Γκύζη σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από το ΣτΕ: Αναστέλλονται προσωρινώς οι εργασίες για την κατασκευή του FlyOver

Υπουργείο Εξωτερικών: Ηλεκτρονικά από σήμερα οι δηλώσεις απώλειας διαβατηρίων

Μαρκόπουλο: H στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στις κολώνες -Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα