Τηλεθέαση Top 10 7/12/2021- Τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» είδαν αθροιστικά πάνω από πέντε στους δέκα τηλεθεατές

Ανέβασε τον πήχη τηλεθέασης από τη μια μέρα στην άλλη, η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega παραμένοντας πρώτη προτίμηση της πλειονότητας των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Ο «Σασμός», σταθερός διεκδικητής της πρωτιάς, παρέμεινε δεύτερη επιλογή όσων ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους και επέλεξαν πρόγραμμα παραδοσιακής τηλεόρασης για την τηλεδιασκέδαση τους, παρά την

μεταβολή στην τηλεθέαση του η οποία όμως ήταν ανεπαίσθητη.

Καλύτερα πήγε σε σχέση με τη Δευτέρα (6/12) η σειρά «Άγριες μέλισσες»– από το 9,1% ανέβηκαν στο 10,8% (7/12)- και σε απόσταση αναπνοής το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» με τηλεθέαση 10,6% καθώς στο χθεσινό επεισόδιο ένα παίκτης έφυγε κερδίζοντας το έπαθλο που ήταν ένα αυτοκίνητο.

Με εξαίρεση τη δέκατη θέση, σε όλες τις άλλες θέσεις είναι οι «συνήθειες ύποπτοι» τηλεθέασης. Στην δέκατη βαθμίδα του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου πλασαρίστηκε το μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του Αντέννα που συγκέντρωσε την προσοχή 563.000 τηλεθεατών και έκανε το δείκτη μέτρησης της Nielsen να σταθεί στο 5,4%.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμα: Η τηλεθέαση του ριάλιτι στα πρώτα τέσσερα επεισόδια

Βιέρα Γιούροβα: «Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών με αυξημένο κίνδυνο για τους δημοσιογράφους»

Μπολσονάρου: «Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2021» λένε οι αναγνώστες του περιοδικού TIME

Keywords
Τυχαία Θέματα