Λουτσέσκου: «Έκανα λάθος που μίλησα για πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην Τούμπα την Λίνκολν, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι λέγοντας πως είναι ένα από αυτά που μπορούν να αλλάξουν μια ολόκληρη σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μεταξύ άλλων σχολίασε το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, τις απουσίες κάνοντας μια ανασκόπηση για το πως ξεκίνησε και πως εξελίσσεται η σεζόν αλλά

και για τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν είχε παρουσιαστεί από τους «ασπρόμαυρους», περί κατάκτησης πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμένα σαν προπονητής είναι ντροπιαστικό να δεχόμαστε αυτά τα γκολ. Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς και δυστυχώς δεν είχαμε τις δυνατότητες να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες που θα μας έκαναν να γίνουμε καλύτεροι. Η προηγούμενη ομάδα φτιάχτηκε χωρίς να υπάρχει η Ευρώπη στο ενδιάμεσο και προσπαθούμε να την συγκρίνουμε με μια ομάδα που έχει έξι μήνες ζωής.

Ήταν λάθος μου στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου που είπα ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δημιούργησα μια μεγάλη πίεση για την ομάδα, αλλά αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να φτιάξω αυτοπεποίθηση, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα στρατηγικό λάθος. Εσείς γιατί θεωρείτε ότι το πρώτο κομμάτι της σεζόν παρά τα σκαμπανεβάσματα, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα;

Γιατί ερχόμασταν από τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού, γιατί η ομάδα είχε την δυνατότητα να δουλέψει καλά. Στην πορεία άλλαξε το πρόγραμμα, υπήρξαν τραυματισμοί, ο covid και οι προπονήσεις άρχισαν να γίνονται λιγότερες και αυτό μας στέρησε κομμάτι από τη νοητική ενέργεια. Ξέρα καλά ότι είχαμε δύο δύσκολες εβδομάδες, αλλά ένα παιχνίδι όπως το αυριανό έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την κατάσταση και να γίνουν όλα καλύτερα στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: 81 θάνατοι και πάνω από 700 διασωληνωμένοι

ΠΟΕΔΗΝ για VIP ΜΕΘ: «Αφού κάνουμε λάθος, γιατί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας και ο Τράγκας;»

Γερμανία: Μέρκελ τέλος – Ανέλαβε ο Σολτς (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα