Τηλεθέαση Top-10 28/3/2022: «Μονομαχία» που κρίθηκε στα σημεία

Η αρχή της εβδομάδας είχε ανατροπή στις πρώτες θέσεις και ενδιαφέρον διότι η πρωτιά κρίθηκε στο «νήμα». Η σειρά «Η γη της ελιάς» με φόρα από την Κυριακή (27/3) κράτησε κόσμο στη συχνότητα του Mega, κάλυψε την απόσταση που την χώρισε από την κορυφή «έριξε» στη δεύτερη θέση το «Σασμό» του Alpha σε μια αναμέτρηση η εξέλιξη της οποίας τουλάχιστον χθες (28/3) φάνηκε να είναι αμφίρροπη έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και τη διαφορά εντέλει έκαναν λεπτομέρειες.

Το «Survivor» έπειτα από τις

εξάρσεις του Σαββατοκύριακου αρκέστηκε στην τρίτη θέση του top 10 της ημέρας, ενώ η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» κατάφερε να είναι στην τετράδα των προτιμήσεων.

Η επιτυχία του Star, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» συμπλήρωσε το top5 και με ελαφρά κάμψη, συγκριτικά με τις αποδόσεις που είχε σημειώσει την προηγούμενη εβδομάδα, η σειρά «Άγριες μέλισσες» πλασαρίστηκε στην έκτη θέση.

Το «MasterChef» ήταν το έβδομο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας με 6,2% και το πιο δυνατό πρόγραμμα της μεσημεριανοαπογευματινής ζώνης ήταν για την Δευτέρα το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» που ξεχώρισε και έφθασε στην όγδοη θέση των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών επιλογών.

Το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και το κεντρικό του Star- χάρη και στο καλό lead in που παραλαμβάνει από τον «τροχό της τύχης»- συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Διαβάστε επίσης:

Lady Gaga: H αμήχανη συνομιλία της με την Κέιτλιν Τζένερ έγινε viral

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω τραβήξει τα πάνδηνα εξαιτίας της εμφάνισής μου» (Video)

Τηλεθέαση: Έχασαν την πρωτιά οι «Συμπέθεροι» – Σκληρή μάχη για την πρώτη θέση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top-10 2832022, Μονομαχία,tiletheasi Top-10 2832022, monomachia