Τηλεθέαση Top 10 21/12: Τσα, η «Φάρμα»

Γκάζωσε η σειρά «Η γη της ελιάς» και σε σχέση με την Δευτέρα, δεύτερη ούσα, μείωσε την απόσταση από τον πρωτοπόρο «Σασμό». Οι «Άγριες μέλισσες» που φωτίζουν το ιστορικοπολιτικό πλαίσιο στο οποίο είναι ενταγμένη η πλοκή των επεισοδίων έφεραν στη συχνότητα του Αντ1 1.126.000 τηλεθεατές και μέση τηλεθέαση 10,9%. Είδες ο δασκαλάκος; Λεβεντιά…

Σταθερά στις θέσεις τους τα τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης» και «5χ5» (που ήταν και εορταστικό) και στο έκτο σκαλοπάτι εθεάθη το ριάλιτι «Η φάρμα». Το επεισόδιο της Τρίτης (21/12) το είδαν

733.000 ζευγάρια μάτια.

Το ριάλιτι μάζεψε κόσμο διότι μια παίκτρια, η Αναστασία Γκεργκελεζίου παραβίασε κανόνα- έκανε μπάνιο στο δωμάτιο του αρχηγού, επειδή ήθελε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Υποστήριξε ότι δεν ήθελε να μείνει άλλο στο ριάλιτι εγκλεισμού διότι δεν περνούσε ωραία! Ε, μετά «τιμωρήθηκε» ο Βασίλης Λέντζος που είναι ο αρχηγός αυτή την εβδομάδα.

Στις πιο κάτω θέσεις είναι τα επίσης γνωστά προγράμματα στις θέσεις τους (μια πάνω μια κάτω) σημεία ραντεβού των τηλεθεατών.

Πάντως φαίνεται η τηλεθέαση να έχει πλαφονάρει και μένει να φανεί στη συνέχεια τί θα καταφέρουν όχι μόνον τα ριάλιτι «Survivor» και «MasterChef» αλλά και όλα τα άλλα προγράμματα, ιδίως εκείνα που θα αρχίσουν από το νέο έτος.

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Στεφανίδου: Θα συνεχίσει στον Alpha;

Open: Εκτός σχεδιασμού ψυχαγωγικές εκπομπές λίγο πριν βγουν στον αέρα

Alpha: Έρχεται με δυο ριάλιτι για την prime time ζώνη – Το concept και οι παρουσιαστές

Keywords
Τυχαία Θέματα