Τηλεθέαση Top 10 17/1/2022- Εθισμός στη μυθοπλασία

Οι «σειρήνες» των ριάλιτι δεν είναι ικανές να παραπλανήσουν την πλειονότητα των τηλεθεατών. Έχουν κρίση, αξιολογούν και επιλέγουν.

Στην έναρξη της εβδομάδας για μια ακόμη φορά, μέσα σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα.

Οι διογκωμένες τηλεθεάσεις των ριάλιτι, ειδικά του «Survivor», του Σαββατοκύριακου, ξεφούσκωσαν τη Δευτέρα (17/1) και ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών βρέθηκαν οι σειρές «Σασμός», «Η γη της ελιάς», ενώ καλύτερη απόδοση θα μπορούσαν να καταγράψουν και οι «Άγριες μέλισσες» αν είχαν καλύτερο

lead in και όχι το ριάλιτι «Η φάρμα», η τηλεθέαση του οποίου είναι η «αχίλλειο πτέρνα» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Στη σκληρή μάχη των 21.00 πέντε στους δέκα που εκείνη την ώρα είναι μπροστά στις τηλεοράσεις «ψήφισαν» χθες τις σειρές του Alpha και του Mega.

Ο «Σασμός» είχε 12,7% τηλεθέαση και η «Γη της ελιάς» κατάφερε 12,3%. Όση ώρα ήταν στον αέρα οι δύο παραγωγές ελληνικής μυθοπλασίας των δύο καναλιών το ριάλιτι του Σκάι δεν σήκωσε κεφάλι.

Παρόλα αυτά το «Survivor» κατάφερε να διακριθεί στην τέταρτη βαθμίδα του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου με τηλεθέαση 9% και τις «Άγριες μέλισσες» στο κατόπι του με 8,3%.

Τη δυναμική του διατήρησε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» (Star) που έφθασε να είναι τρίτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας.

Σταθερή στην απόδοση της και η σατιρική «Ραδιο αρβύλα», ενώ το «MasterChef», έχοντας απέναντι του τις σειρές του Alpha και του Mega αρκέστηκε στην έβδομη θέση με τηλεθέαση 8%- μάλλον ικανοποιητική για τη προκριματικη φάση στην οποία βρίσκεται.

Από τα κεντρικά δελτία των καναλιών «κρατήθηκε» εκείνο του Star που το συναντούμε στην όγδοη θέση.

Δύο προγράμματα της απογευματινής ζώνης, το τηλεπαιχνίδι «Deal» αλλά και η σειρά «Ήλιος» συμπληρώνουν τη δεκάδα των καλύτερων της ημέρας. Προτάσεις δοκιμασμένες και επιτυχημένες.

Διαβάστε επίσης:

«Αγάπη παράνομη»- Τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης ζητά επίσημα την Αργυρώ σε γάμο (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Παραιτήθηκε με «αιχμές» από την Barking Well του Νίκου Κοκλώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα