Τηλεθέαση Top 10 16/2/2022: Χάθηκε η μπάλα, οέο…

Το προσέξατε; Είχε Champions League χθες. Με δυνατές αναμετρήσεις. Ιντερ- Λίβερπουλ και Σάλτσμπουργκ- Μπάγερν Μονάχου.

Το πρώτο ήταν το ματς της βραδιάς κατά τους ειδήμονες. Χάθηκε η μπάλα όμως χθες (16/2) κι ας μετέδιδε τον πρώτο από τους δύο αγώνες το Mega (στην συνδρομητική τα έδειχνε ζωντανά όλα η CosmoteTV). Η Λίβερπουλ έριξε στο τέλος δύο γκολ στους Λομβαρδούς.

Χάθηκε η μπάλα. Κυριολεκτικά.

Αν δηλαδή ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο Top 10 της ημέρας… δεν υπάρχει. Και πως άλλωστε αφού το ματς «έπαιζε» απέναντι από τη σειρά «Σασμός» και το ριάλιτι «Survivor». Καμία ελπίδα διάκρισης.

Όμως κάτι η απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα κάτι το «Master Chef», η δυναμική του τοξικού ριάλιτι ου Σκάι περιορίστηκε συγκριτικά με την απόδοση που είχε την αντίστοιχη ημέρα της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Πάντως το ριάλιτι «κρατήθηκε» και καπάρωσε την τρίτη θέση, στην οποία είχε βρεθεί και την προπερασμένη Τετάρτη, αλλά χθες κατάφερε καλύτερη τηλεθέαση.

Ανεβασμένη απόδοση είχαν και οι «Άγριες μέλισσες», όπως επίσης και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Αντιθέτως η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» από το 9,2% της Τρίτη, υποχώρησαν στο 8,2% και έτσι κατέλαβαν την έκτη θέση. Έβδομο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές το τηλεπαιχνίδι «Deal».

Από εκεί και κάτω- στις τρείς θέσεις έως τη δεκάδα- εμφανίζονται κα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Star και του Mega αντιστοίχως αλλά και η ειδησεογραφική εκπομπή «Livenews» (του Mega).

Διαβάστε επίσης:

Η κρίση στην Ουκρανία και η επιτόπια ενημέρωση ως – αυτονόητο – αγαθό

«Τhe Guardian»: Ρεκόρ επαναλαμβανόμενων συνδρομών για το περιεχόμενο στο ίντερνετ (Photos)

Χριστίνα Σούζη: Αυτός ήταν ο… «νονός» της κακοκαιρίας Ελπίδα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα