Ρωσική κυριαρχία στο ατομικό του καλλιτεχνικού πατινάζ (Photos/Videos)

Το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό στο καλλιτεχνικό πατινάζ, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022 κατέκτησε η Άννα Σχερμπάκοβα. Στην Αλεξάντρα Τρούσοβα το ασημένιο.

Η Άννα Σχερμπάκοβα, η νέα χρυσή Ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ, ήταν εντυπωσιακή και έφερε στη Ρωσία το πέμπτο χρυσό των Ολυμπιακών Αγώνων

του Πεκίνου, σημειώνοντας 255,95 βαθμούς στο σύνολο. Η Αλεξάντρα Τρούσοβα, με το προσωνύμιο «ρωσικός πύραυλος», μάγεψε με πέντε τετραπλά άλματα και είχε συνολική βαθμολογία 251,73.

Η Καμίλα Βαλίεβα έπεσε πολλές φορές και ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του προγράμματος της, βγαίνοντας 4η, με το χάλκινο μετάλιο να κατακτά η Γιαπωνέζα Καόρι Σακαμότο.

Η Καμίλα Βαλίεβα κατάφερε να αγωνιστεί ύστερα από την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) να της επιτραπεί η συνέχεια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, η ΔΟΕ είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που η 15χρονη Ρωσίδα κέρδιζε μετάλλιο τότε δεν θα υπάρξει τελετή απονομής μεταλλίων. Μετά το τέλος της έρευνας, αναμένεται να της δοθεί το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, αφού, άλλωστε, έχει αναβληθεί η τελετή απονομής των μεταλλίων.

Διαβάστε επίσης:

Nέα «βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Ουκρανή αθλήτρια του σκι αντοχής βρέθηκε ντοπέ

Super League: Επιστροφή… πλέι οφ για τον ΟΦΗ μετά το 2-2 με Ατρόμητο

Champions League: Ίντερ-Λίβερπουλ 0-2

Keywords
Τυχαία Θέματα