Τηλεόραση: Σε προκήρυξη θεματικών τηλεοπτικών αδειών προχωρούν κυβέρνηση και ΕΣΡ

Ζήτημα προκήρυξης των θεματικών τηλεοπτικών αδειών προκύπτει αίφνης το τελευταίο διάστημα για το ΕΣΡ και την κυβέρνηση.

Η ολική επαναφορά του ενδιαφέροντος του Γιάννη Αλαφούζου για τη δημιουργία του ενημερωτικού ΣΚΑΪ 24, καθώς και το rebranding του Μακεδονία TV, στο οποίο προχωρά ο Ομιλος ΑΝΤ1 (το οποίο μετονομάζεται σε NEON και παράλληλα αποκτά νέο στυλ

και φυσιογνωμία), ενεργοποιούν τα ανακλαστικά του Μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του αρμόδιου υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Θοδωρή Λιβάνιου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του επιχειρεί να δώσει ξεχωριστό στίγμα όσον αφορά τη θεσμική διάσταση του εγχώριου τηλεοπτικού σκηνικού. Xώρια που ένα τέτοιο εγχείρημα θα αποτελούσε άλλη μία ένδειξη οικονομικής κανονικότητας στη χώρα μετά τη λαίλαπα της πανδημίας.

Σύμφωνα με το media.gr, πέραν των προαναφερθέντων, στην περίπτωση προώθησης της σχετικής διαδικασίας είναι βέβαιο ότι θα εμπλακούν και άλλοι ισχυροί παίκτες, που θα έδιναν με την παρουσία τους ακόμη μεγαλύτερη αίγλη σε αυτή.

Πέραν των ιδιοκτητών των πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών που θα μπορούσαν να εμπλακούν στο project, στην εξίσωση θα μπορούσαν να εισέλθουν και μια σειρά ιδιοκτητών περιφερειακής εμβέλειας σταθμών, όπως για παράδειγμα ο Διονύσης Παναγιωτάκης του Action24.

Διαβάστε επίσης:

«Άγριες Μέλισσες»: Ταξιδεύουν στην… Πολωνία

ΕΡΤ: Χάθηκε το σήμα την ώρα της έκτακτης ενημέρωσης με τον Χαρδαλιά (Video)

Τηλεθέαση: Σύγκρουση παλιών μεγάλων ανταγωνιστών – Στα ύψη ο ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα