Τι λέει ο «νέος Τζέιμς Μπόντ» για την κατά 23 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του

Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον υπερασπίστηκε τη διαφορά ηλικίας των 23 ετών με τη σύζυγό του Σαμ, την οποία παντρεύτηκε όταν ήταν 22 ετών.

«Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι αυτό που έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι στα είκοσί τους, το έκανα εγώ όταν ήμουν 13 ετών», είπε στο Rolling Stone UK σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

«Κάνεις κάτι πολύ γρήγορα για κάποιον άλλο; Δεν το καταλαβαίνω. Με ποια ταχύτητα υποτίθεται ότι θα πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή; Είναι παράξενο για μένα», συνέχισε.

Η ηθοποιός του «Bullet Train», τώρα 33 ετών, γνώρισε τη Σαμ, 57 ετών

σήμερα, στα γυρίσματα της ταινίας της το 2009, «Nowhere Boy». Παντρεύτηκαν το 2012.

Το ζευγάρι είναι γονείς δύο κοριτσιών 13 και 11 ετών. Είναι επίσης πατριός των παιδιών της σκηνοθέτιδας από τον προηγούμενο γάμο της με τον Τζέι Τζόπλινγκ, την 25χρονη Αντζέλικα και τον Τζέσι 15 ετών.

Ο Άαρον, ο οποίος περιέγραψε τη σύζυγό του ως «μια σπουδαία κινηματογραφίστρια και μια υπέροχη αφηγήτρια», παραδέχτηκε ότι η συνεχιζόμενη κριτική για τον γάμο τους ήταν προκλητική.

«Υπάρχει μια προστατευτικότητα που νιώθω», εξήγησε.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά δύσκολο. Υπάρχει επίσης ένα μέρος του εαυτού μου που αισθάνεται ότι αν κάτι δεν λειτουργούσε, εγώ θα ήμουν υπεύθυνος», συνέχισε ο σταρ.

«Οι άνθρωποι βλέπουν και αντιλαμβάνονται αυτό το πράγμα γύρω από την καριέρα μου, και αυτό είναι εντάξει. Αλλά προσπαθώ απλώς να ακροβατώ μεταξύ της οικογένειάς μου και της δουλειάς μου. Κάνω μια κανονική ζωή. Η καριέρα μου δεν είναι απαραίτητα σε δεύτερη μοίρα, αλλά χρειάζεται μια διαφορετική σκέψη πίσω από τις επιλογές που κάνεις».

Ο Άαρον απαντούσε απρόθυμα στην κριτική όλα αυτά τα χρόνια, πιο πρόσφατα λέγοντας στο Esquire ότι δεν έχει «τίποτα να κρύψει» και ότι είναι «ασφαλής» στη σχέση του.

«Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής», είπε. «Αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω πράγματα που είναι πραγματικά πολύτιμα για μένα».

Και συνέχισε, «Ήξερα ότι θα έκανα μια μεγάλη οικογένεια. Ήξερα ότι θα γινόμουν νέος πατέρας. Ήξερα ότι θα έκανα πολλά παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Δικαιώθηκε από δικαστήριο στη διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα στη Γαλλία

Πού είναι η Κέιτ Μίντλετον; Το #whereiskate έγινε το απόλυτο trend στα social media με 400 εκατ. χρήστες (video)

Νέο εστιατόριο αφιερωμένο στη Σοφία Λόρεν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέιμς Μπόντ,tzeims bont