Τι φανερώνει η αλλαγή που έκανε στο στιλ της η Κέιτ Μίντλετον μετά το Megxit (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ έχει ξεκινήσει την χρονιά με μια σειρά από τολμηρά ρούχα φέτος, με πιο πρόσφατη της λεοπάρ φούστα των Zara κατά την επίσκεψή της στο Κάρντιφ. Απέδειξε πως το νέο αυτό στυλ μπορεί να λειτουργήσει εάν συνδυαστεί με ένα πιο απλό παντελόνι – όπως έκανε σε έξοδό της στο Μπέρμιγχαμ – αλλά και με ένα φόρεμα, όπως αυτό που φορούσε στην βασιλική επίσκεψη στο Μπράντφορντ

την περασμένη εβδομάδα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μιλώντας στην Daily Mail, η στιλίστρια Σούζι Χάσλερ, αποκάλυψε: «Για την Κέιτ Μίντλετον η επιλογή τολμηρών σχεδίων που τραβούν τα βλέμματα, είναι σίγουρα μια τολμηρή επιλογή. Και αντιπροσωπεύει το πόσο έχει εξελιχθεί η αυτοπεποίθησή της». Η δούκισσα του Κέμπριτζ, τα τελευταία χρόνια, επέλεγε τολμηρά και φωτεινά χρώματα για τις εμφανίσεις της. Αλλά τελευταία, πρόσθεσε και πιο τολμηρά σχέδια στην γκαρνταρόμπα της.

Σύμφωνα με την στιλίστρια, η κίνησή της αυτή υποδηλώνει μια αυξανόμενη εμπιστοσύνη στις ικανότητές της και στον εαυτό της. Όπως λέει: «Το να φορά κάποιος ρούχα με σχέδια είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και η Κέιτ Μίντλετον έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει τα πάντα – από animal print, φλοράλ αλλά και chevrons». Επίσης, η στιλίστρια αποκάλυψε πως προτιμά τα μικρά μοτίβα, κάτι που δεν έρχεται σε αντίθεση με την αδύνατη φιγούρα της. «Προτιμά τα μικρά σχέδια επειδή είναι πολύ αδύνατη. Φαίνεται πως αυτή θα είναι η χρονιά της και έχει βρει ένα νέο αίσθημα εμπιστοσύνης».

Και το νέο αυτό λουκ της Κέιτ Μίντλετον, που παρουσιάζει με κάποιον τρόπο την «νέα βασιλική τάξη», έρχονται την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποφασίζοντας να περνούν πλέον το περισσότερο χρόνο τους στον Καναδά, όπου βρίσκονται πλέον με τον γιο τους Άρτσι μετά την τελευταία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του δούκα του Σάσεξ που αποκάλυψε πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Κέϊτ ΜίντλετοναλλαγήστιλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα