Τι έχει πει ως τώρα η Τζένιφερ Άνιστον για το χωρισμό Τζολί-Πιτ

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί ο χωρισμός της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ να έχει στο επίκεντρό του τους δύο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, ωστόσο πολύς κόσμος έσπευσε να θυμηθεί ότι πριν από σχεδόν 12 χρόνια ο Μπραντ Πιτ, για χάρη της Αντζελίνα, είχε χωρίσει την τότε συζυγό του Τζένιφερ Άνιστον.

Φυσικά, από τότε έχει κυλήσει

πολύ νερό στο αυλάκι, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναμένουν αντίδραση από την Άνιστον, η οποία είχε τότε υποστεί σοκ και δημόσιο εξευτελισμό από τον Πιτ, καθώς δεν γνώριζε για το ειδύλλιο με την Τζολί.

Το internet, φυσικά, ξεπέρασε τον εαυτό του, προσπαθώντας να κάνει τις... απαραίτητες συνδέσεις:

#Brangelina divorce, eh?

Nope. That's the #Aniston revenge!pic.twitter.com/C3asnmI1e3

— Tracy H. (@tracy_colleen) 21 September 2016

When you find out ur ex and gf breaking up! #Aniston be like pic.twitter.com/LFnr612e2f

— ♕ℜassil♕ (@twirassi) 21 September 2016

Jennifer #Aniston , reading TMZ this morning pic.twitter.com/NUE1DQi8o1

— La Diseñadora (@TheMelingGirl) 20 September 2016

Αντέδρασε, όμως, η Άνιστον στα νέα του χωρισμού των Brangelina; Η Daily Mirror επικαλείται "πηγή" κοντα στην Άνιστον, η οποία φέρεται να είπε ότι η γνωστή ηθοποιός "ήξερε ότι ήταν θέμα χρόνου" ο χωρισμός Τζολί-Πιτ. Επίσης, το US Weekly, επικαλείται άλλη "πηγή" σύμφωνα με την οποία η Άνιστον είπε ότι "έτσι είναι το κάρμα", ενώ η Sun επικαλείται τρίτη "πηγή" που θέλει την Άνιστον να λέει ότι είναι "κάπως ικανοποιημένη" από το χωρισμό.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε, λοιπόν, να πούμε ότι η ίδια η Άνιστον, ως τώρα δεν έχει πει τίποτα για το "γεγονός της χρονιάς" στο Χόλιγουντ.

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ ΠιτδιαζύγιοΤζένιφερ ΆνιστονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα