Ένα γλυκύτατο και «διπρόσωπο» μοσχαράκι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα παράξενο ζωάκι αλλά πολύ γλυκό, τραβά τα βλέμματα όλων σε κεντρική φάρμα στο Κεντάκι. Πρόκειται για τη Lucky, ένα θηλυκό μοσχαράκι που γεννήθηκε με δύο κεφάλια, δυο μύτες, δυο στόματα και τέσσερα μάτια με τα δύο του μεσαία όμως να μη λειτουργούν.

Η οικογένεια που έχει τη φάρμα αναφέρει ότι τα μοσχαράκια με μια τέτοια γενετική μετάλλαξη είναι θνησιγενή, αλλά ως τώρα η μικρή, δείχνει να απολαμβάνει

τη ζωή και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον. Παρά το γεγονός ότι κάνει κύκλους και συνεχώς πέφτει, δεν το βάζει κάτω και περπατά ξανά. «Όταν το είδα να γεννιέται νόμιζα ότι ήταν δίδυμα και στη συνέχεια, όταν κατάλαβα τι συμβαίνει, έμεινα έκπληκτος» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της φάρμας και προσθέτει: «Είπα μέσα μου: έχω ένα δικέφαλο μοσχαράκι». Όσο για το όνομα, δεν ήταν δύσκολο να το σκεφτούν όπως οι ίδιοι είπαν, αφού πίστεψαν πως το ζώο για να ζήσει με μία τέτοια ιδιαιτερότητα, είχε όλη την τύχη με το μέρος του!

Βέβαια, η οικογένεια στη φάρμα είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, αφού ένα θηλυκό μοσχάρι σαν τη Lucky δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες ζωής με κάποιο άλλο που δεν προέρχεται από μετάλλαξη. «Απλά σκέφτομαι: Πόσες μέρες έχουμε ακόμα; Και θέλω να πω ότι νιώθουμε πως είναι μια ευλογία αυτό που ζούμε με τα παιδιά μας και είναι κάτι μοναδικό και σπάνιο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η γυναίκα της φάρμας που συγκινημένη εξηγούσε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά της να έχουν δει στη ζωή τους ένα τέτοιο φαινόμενο.

Δείτε φωτογραφίες:

Το άρθρο Ένα γλυκύτατο και «διπρόσωπο» μοσχαράκι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα