Τι έχει επάνω στο πανέμορφο κορμί της αυτή η κοπέλα που είναι κατά 3 κιλά βαρύτερο από το αντίστοιχο ζεύγος του; (Photos)

ΥΓΕΙΑ

Είναι μια πανέμορφη Αυστραλιανή με ένα υπέροχο κορμί. Και όμως έχει ένα ψεγάδι που δεν θεραπεύεται. Κάτι είναι βαρύτερο πάνω της από το αντίστοιχο ζεύγος του. Μήπως είναι το στήθος της; Μήπως το χέρι της;

Η Άλις Μουλντερ είναι μια πανέμορφη κοπέλα από την Αυστραλία. Όπως όλες οι Αυστραλιανές, λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ δε σταματά να κάνει γυμναστική και να κρατάει το κορμί της σε φόρμα.

Και όμως το υπέροχο κορμί της έχει ένα ψεγάδι που δεν παρατηρεί κάποιος με την πρώτη ματιά. Το ένα της πόδι είναι κατά 3 κιλά βαρύτερο από το άλλο. Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση η οποία όπως λένε οι γιατροί δεν μπορεί να θεραπευτεί.

Οι γιατροί διέγνωσαν πως το αριστερό της πόδι πάσχει από πρωτογενές λεμφοίδημα, μια χρόνια και ανίατη πάθηση που δεν μπορεί να θεραπευτεί. Με απλά λόγια το πόδι της μαζεύει λεμφικό υγρό και πρήζεται.

Η 19χρονη που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Περθ, ήρθε αντιμέτωπη με την ασθένεια σε μικρή ηλικία, όταν ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ.

Τότε διαπίστωσε πως ο αστράγαλος της είναι πρησμένος.

Νόμιζε πως είχε στραβοπατήσει αλλά στο νοσοκομείο οι γιατροί της είπαν πως έχει κάτι άλλο. Από τότε η Άλις δεν το έχει βάλει κάτω και όχι μόνο συνεχίζει να γυμνάζεται αλλά τηρεί ευλαβικά τις θεραπείες που την ανακουφίζουν.

σπάνια πάθησηβαρύτερο πόδιΑυστραλίαλεμφικό υγρόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα