Θεσσαλονίκη: Βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτι ανέργου με ανάπηρη γυναίκα για 56.000 ευρώ (Video)

Στον δρόμο κινδυνεύει να μείνει η οικογένεια του Γιώργου Νίκογλου στην Θεσσαλονίκη καθώς το σπίτι τους βγαίνει άμεσα σε πλειστηριασμό.

Το χρέος είναι μόλις 56.000 ευρώ και η τράπεζα έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες, παρότι ο Γιώργος Νίκογλου είναι άνεργος ενώ η γυναίκα του έχει αναπηρία 74%.

Εκείνο που ζητάει είναι να γίνει μια

νέα ρύθμιση.

«Μία ρύθμιση σωστή θέλω να γίνει με την τράπεζα, να πληρώνω μία δόση και να ζούμε με αξιοπρέπεια» δήλωσε ο Γιώργος Νίκογλου μιλώντας στο Mega.

Όπως εξήγησε, από το 2006 έως το 2014, πλήρωνε δόση 700 ευρώ μηνιαίως.

Ο ίδιος έκανε αίτηση για μείωση του ποσού της δόσης, ωστόσο η τράπεζα δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με τον Γ. Νίκογλου, ο διευθυντής της τράπεζας του είχε πει να προσπαθήσει να μπει στο νόμο Κατσέλη. Ο ίδιος κατέθεσε αίτηση ωστόσο απορρίφθηκε, καθώς η δικαστής έκρινε ότι το ζευγάρι θα βγάλει κέρδη λόγω του καταστήματος οπτικών που διέθετε.

Ο Γ. Νίκογλου έκλεισε το κατάστημά του το 2018, ενώ εδώ και έξι ημέρες, εργάζεται με τη βοήθεια συμπολιτών του ως κηπουρός.

«Εγώ από το σπίτι δεν μπορώ να βγω, η γυναίκα μου νιώθει ασφάλεια μόνο εκεί μέσα, έξω παθαίνει κρίσεις, έχει τάσεις αυτοκτονίας» δήλωσε.

Τέλος, είπε πως το 2019 η σύζυγός του είχε νοσηλευτεί για ενάμιση μήνα στο ΑΧΕΠΑ, μπήκε σε μια θεραπεία, κυλούσαν θετικά τα πράγματα, ωστόσο τώρα με τον πλειστηριασμό, «γύρισαν 8-10 χρόνια πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Στο νοσοκομείο 67χρονη που έφαγε ταμπλέτες απορρυπαντικού – Νόμιζε ότι ήταν ζαχαρωτό

Στα 3 ευρώ θα φτάσει η αμόλυβδη: «Κανόνια» στα πρατήρια και βενζίνη βερεσέ (Videos)

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Από Σεπτέμβριο πάμε σε 4η δόση εμβολίου για όλους – Κάποια μέτρα μπορεί να επανέλθουν (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα